Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
571
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İntel Hd 4000 i kaldırmak
D
13 yıl (1108 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

Merhabalar laptop u yeni aldım içinde 7670m ekran kartım var zaten bide intel hd4000 var ikisi ortak çalısıyo.

Ssorunum şuki girecegim oyunda çözünürlük seçtigim ekranda intel 4000 i görüyor ve çözünürlügü 1366x768 e getiremiyorum 1024x768 de kalıyor neler neler denedim bios ati cataclyst control falan filan ama nafile intel hd4000 kaldırmanın yolu yokmu.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



+
13 yıl (3056 mesaj)
Yüzbaşı

Oyuna sağ tıklayınca grafik işlemciyle çalıştır seçeneği yok mu ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
Ş
13 yıl (11013 mesaj)
Yarbay

Ben de dahil çoğu kişinin yakındığı bi durum bu normalde sağ tık değiştirilebilir grafikleri yapılandırdan yapılandırmama rağmen örneğin gta 4 crysis 2 bunların hiçbirinde devreye girmiyor harici kart.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
13 yıl (10926 mesaj)
Yarbay

beyler biostan switchable graphic i enable yaptınız mı? disable yse ayar çekseniz de pc sadece hd4000 i kullanır (benim pc nin modeli farklı ama hp ve aynı konfigurasyona sahip).. birde tavsiyem amd 13.2 beta5 çok stabil bir driver (beta olmayan 13.1 den bile ;) )





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FA876DFFE -- 23 Şubat 2013; 11:41:04 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.