Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
657
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Intel H110 chipsetli anakartlarda raid var mı yok mu?
M
10 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hangisine inanayım bilemedim, Intel'in sitesinde Rapid Storage Thecnology var diye yazılmış, ama anakart üretici sitelerinde raid destekğinden bahsetmiyor.

Intel var diyor
http://ark.intel.com/products/90590/Intel-GL82H110-PCH

Üretici yok diyor
https://www.asus.com/Motherboards/H110I-PLUS-D3/specifications/

Satış sitesi yok diyor
http://www.kocpa.com/asus-h110m-k-d3-ddr3-1866mhz-svgl-1151-pmu16101
http://www.eksenbilgisayar.com/urun/asus-h110m-k-d3-lga-1151-ddr3-anakart.aspx

Anakart üreticileri bilerek mi destek vermiyor acaba?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



F
10 yıl
Yarbay

Yok diye biliyorum. H61 lerde yok mesela usb 3 de yok sata 3 de. Isterse anakart ureticisi chip ile koyuyordu. Bunlarda da yok diye hatırlıyorum raid olayini



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @mkysoft
M
9 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Intel'e sordum şu şekilde cevap vermişler:
"Please note that Intel components may have been modified to attend the OEM design and implementation therefore the OEM is in best position to help you further with this matter.
As you have noticed, information found athttp://ark.intel.com/products/90590 suggests that this chipset supports Intel® Rapid Storage Technology but this technology may have not been implemented by the OEMs."

Kısaca bu özellik varmış ama üreticiler destek vermeyebiliyormuş. Raid için üst segment kart almaya zorluyorlar.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.