Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
657
Tıklama
0
Öne Çıkarma
installer gitti gelmiyo :(
S
18 yıl (161 mesaj)
Teğmen
Konu Sahibi

merhaba arkadaşlar, daha onceden sık sorulan sorular kısmına yazdım ama cevap alamadığım için bi de başlık açayım dedim, çünkü gene olmazsa direk 2.0'a geçmeyi düşünüyorum


telefonum 1.1.3. önceleri gayet normal çalışan installer'im zamanla 2-3 kere ana menüye attıktan giriyordu fakat artık hiç bir şekilde girmiyor ve bembeyaz ekran olup direk ana menüye geri dönüyor.

winscp ile telefona baglanip klasorunun altına /Applications klasorunun altina (internetten bulduğum) Installer.app dosyasını tekrar attım ama gene aynısı oldu.

installer'in çalışması için iphone'da bulunması gereken başka bir program var mı? (o programi da netten ya da forumdan bulup tekrar atmaya çalışayım)

ya da sizlerin onerebilecegi başka bir çözüm yolu ne olabilir?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



B
18 yıl (3354 mesaj)
Yüzbaşı

3
18 yıl (46 mesaj)
Onbaşı

iplus la simlock ac =) installer bsd subsytem hepsi geri gelir ;)



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.