Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
103
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Instagram video selfie'si ve yedek kurtarma kodları çalışmıyor mu? lütfen yardım edin
Y
11 ay
Er
Konu Sahibi

Dün gece telefonum çalındı ​​ve iPad'imden instagram hesabıma giriş yapmaya çalışıyorum. Maalesef 2FA duo uygulamam telefonumda olduğundan giriş yapamıyorum. Kurtarma kodlarını denedim ancak bazı nedenlerden dolayı çalışmıyorlar ve video selfie doğrulamasını şu ana kadar 4 kez yaptım ve neredeyse anında bir yanıt alıyorum. Hesabımda tonlarca fotoğrafım olmasına rağmen bilgilerimin doğrulanamayacağını söyleyen e-posta.

Lütfen hesabını geri alan başka biri var mı? Kullanıcı adım, şifrem, e-posta adresim ve telefon numaram hesaba bağlı ancak hala giriş yapamıyorum ve başka ne yapacağımı bilmiyorum.


https://vshare.onl


https://omegle.onl/home/





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yamsar -- 2 Kasım 2023; 16:9:48 >


S
10 ay
Çavuş

selfie videosu çekip yedek kod alabilirsiniz sadece. selfie videosu çekip olumlu yanıt alabilmek için de profil resminizin olması ve yüzünüzün görünür olması gerek. profil resminde kaç kişi varsa ( örn. : siz ve arkadaşınız veya eşiniz ) onlarla beraber çekmeniz gerek. yedek kodu başka şekilde alamazsınız diye biliyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=9pvMG8fcdzM



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.