Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
9
Cevap
3049
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Instagram'ın Android versiyonu bir güncelleme daha aldı
L
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi






Android işletim sistemi için yayınlandıktan sonra 30 milyondan fazla kullanıcı sayısına ulaşan ve geçtiğimi hafta içinde Facebook tarafından 1 milyar dolar gibi inanılmaz bir rakama satın alınan Instagram'ın Android versiyonu yeni bir güncelleme daha aldı.


 

Yeni yayınlanan güncelleme ile birlikte uygulamaya Samsung Galaxy Y desteği getirildi ve Froyo işletim sistemli cihazlardaki sorunları giderildi.


 




 Haberi Portalda Gör

J
12 yıl
Yarbay

Çok lazımdı...

Hep aynısını yazıyorum, yazacağım...


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Binbaşı

Instagramı kullanan çok kişi var mı ya çok gereksiz değil mi



C
12 yıl
Yarbay

bende bu uygulamanın gereksız oldugunu dusunuyorum, acaba bılmedıgımız cok onemlı bır ozellıgı mı varda bu kadar kısı ındırıyor bılmıyorum



P
12 yıl
Yüzbaşı

Anlamadığım madem bukadar gereksiz bir uygulama kısa sürede nasıl milyonu geçti?



E
12 yıl
Yarbay

Büyük başarı sağladı Android valla, ama belliydi ben demişdim hatat :) Açıkcası İOS'da 25milyon kullanıcısı varken Android'de bu akdar kısa bir sürede 30milyon yapmış olması bence Android kullanıcısına bu tür uygulamalarla ilgili pek fazla seçenek olşmamasıdır, bir nevi Instgram melez aynı şekilde Facebook'dada çok rağbet göreceğinden eminim..


Bu mesaja 1 cevap geldi.
-
12 yıl
Yarbay

Neden bu kadar güncelleme alıyor bu uygulama ya tahminen indirdiğim günden beri 4-5 güncelleme aldı.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
E
12 yıl
Yüzbaşı

Çok gereksiz bi uygulama



A
12 yıl
Er

arkadaşlar merhaba. root edilmiş htc sensation t-mo kullanıyorum. elegancia 4.0.3 ics sense 3.6 tabanlı rom kullanıyorum. .instagram da foto yüklerken galeriden seçtiğimde ya da anlık çekim yaptığımda farketmeksizin efekt ekranı siyah ekran olarak donup kalıyor defalarca denedim. nedenini veya çözümünü bilen varsa çok sevinirim.




N
12 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: EMREMETIN

Uygulamaların Justin Bieber i.

< Resime gitmek için tıklayın >



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.