Dostlar merhaba.1.6 CDTI OTOMATİK SPORT + STİL paket SİYAH renk insignia için 108.5 'a anlaştım bayiyle.500 liraya da kartel ve 2 yıl garanti uzatma eklettim.Soruma gelecek olursam sizce fiyat nasıl ? Alınmalı mıydı ? Hala kafamda soru işaretleri var ancak kasa değiştirmesi dışında araçta eksi bir şey bulamadım.VW ve Hyundai TUCSON'lara da baktım ancak açık ara fiyat farkları vardı.Anlaştığım aracın liste fiyatı 131.5 lira normal şartlarda.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Sene başında cosmo 1.6 dizel otomatik kullanıyorum. Sert süspansiyon, biraz basık arka alan dışında eksileri Yok bana göre. 25 bin km de ortalama yakıt tüketimi 6 lt
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.