Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
2499
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İnsan gibi fiyatlı yüksek ses kaliteli cihaz yok mu?
L
11 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Hızlı giriş yapayım sansa clip falan bana ses kalitesi çok cacık geliyor, istediğim, netlik, frekans ayrımı yok. 50 liralık aletten ne bekliyorsun diyeceksiniz haklısınız. Biraz baktım tamam iriver ak100-120 gibi ekstrem cihazlar yapmış, tam istenecek bir dijital müzik çalar şeklinde ama fiyatı da ekstrem.

Mesela eskiden h serisi iriverlar, trekstor vibez gibi makul fiyatlı olup da yüksek ses kalitesi veren f/p cihazları vardı. Şimdi tüm aletler multimedia özelliğine kayıp, kalburüstü ses verir hale geldiler. Şu an günümüzde vibez gibi f/p özelliği yüksek yüksek ses kalitesiyle öne çıkan abartı fiyatı olmayan bir cihaz var mı? yoksa kuru kuru ak100'e ağız suyu mu akıtacağız?

sony demeyin sony'nin sıcak ses karakterini sevmiyorum, berrak, net ses lazım. a818 vardı hayatımda sesi kullandığım en kötü mp3 çalardı sanırım. Bütçe yok, yani belli değil. Önce öyle bir cihaz var mı onu öğrenmek lazım.



O
9 yıl
Yüzbaşı

3 kuruşa 5 köfte yok. Ben öyle bişey bulamadım sen 2 yılda bulduysan söyle bizde alalım.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.