1. sayfa
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz. Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
quote:Orijinalden alıntı: incir reçelşi 1) What's this? It's a mobile phone. M harfi em diye okunuyor.Ünlü ile başladığı için an gelmesi gerekmiyor muydu?
quote:Orijinalden alıntı: Mr.Captain ''M'' sessiz bir harftir, harflerin hecelenirken nasıl okunduğunun bir önemi yoktur ''a-an'' konusunda
quote:Orijinalden alıntı: corpixx quote:Orijinalden alıntı: incir reçelşi 1) What's this? It's a mobile phone. M harfi em diye okunuyor.Ünlü ile başladığı için an gelmesi gerekmiyor muydu? Hayır öyle değil kelimenin okunuşunda ilk harf sessiz çıkıyorsa a gelir. Emobayl değil mobayl diye okunuyor. Amerikan aksanında mobıl diye okunuyor. Mesela hour saat ya : aur diye okunuyor ya an hour oluyor.
It's a mobile phone.
M harfi em diye okunuyor.Ünlü ile başladığı için an gelmesi gerekmiyor muydu?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >