Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
620
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ingilizce ceviri, yardım.
C
15 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

yardımcı olacak arkadaşlara teşekkürler...


You have to love dancing to stick to it. It gives you nothing back, no manuscripts to store away, no paintings to show on walls and maybe hang in museums, no poems to be printed and sold, nothing but that single fleeting moment when you feel alive. It is not for unsteady souls.



R
15 yıl
Yüzbaşı

nerde geçtiğini yazarsan bişeyler uydurabilirim


Bu mesaja 1 cevap geldi.
L
15 yıl
Yarbay

dansi sevmen lazim onu yapistirmak, baglamak icin bu, sana geriye hicbi sey vermez, ne saklamak icin el yazisi, ne duvarlarda gostermek ya da muzelerde sergilemek icin resimler, ne yazdirip satmak icin siirler.. hicbir sey.. ama yasadigini hissettigin tek bir kisa an kazandirir bu, degisken, kararsiz ruhlar icin degildir

arkadaşın yalancısıyım





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 11 Ocak 2009; 1:13:44 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
15 yıl
Yarbay

Dansa bağlı kalabilmek için onu sevmeniz gerekir. Dans, size biriktirip saklayabileceğiniz bir el yazması, duvara asacağınız veya belki de müzelerde sergileyeceğiniz resimler ya da yazılıp satılacak şiirler kazandırmaz, sadece yaşadığınızı hissettiğiniz o geçici anı tattırır. (Bu yüzden) Dans, değişken ruhlar için değildir.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.