Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
194
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Infinix’den 260W hızlı şarj geliyor
E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Infinix’den 260W hızlı şarj geliyor
Tecno markasının MWC 2023 fuarında yaptığı gövde gösterisinin ardından kardeş markası Infinix de geri kalmıyor. Firma hızlı şarj konusunda rekabeti ısıtacak yeni teknolojisini hazırlıyor.



Infinix 260W Thunder Charge



Infinix 260W Thunder Charge adını alacağı belirtilen yeni teknoloji bir görselde ortaya çıktı. Infiniz markasının 9 Mart tarihindeki bir etkinlikte yeni şarj teknolojisini tanıtacağı ifade ediliyor.



Ayrıca Bkz.Tecno Phantom V Fold satışa çıkıyor: İşte fiyatı



260W şarj teknolojisi 4 yönlü bir 100W şarj pompası kullanıyor. Ayrıca gelişmiş yüksek performanslı devre kartı tasarımı da şarj güvenliğini sağlıyor. Firma hali hazırda bir adaptör hazırlamış durumda. Muhtemelen lansmanda ilk adaptör tanıtılacak.



Diğer taraftan görsellerde Infinix Zero Ultra göze çarpıyor ancak bu cihaz 180W destekliydi. Firma yeni bir akıllı telefon mu hazırladı yoksa Infinix Zero Ultra özel bir prototipi ile mi tanıtım yapılacak bilinmiyor ancak yıl içerisinde 260W destekli bir Infinix telefonun çıkmasına kesin gözüyle bakılıyor.




Kaynak:https://www.gsmarena.com/exclusive_infinix_to_release_a_phone_with_260w_charging-news-57752.php

 Haberi Portalda Gör

P
geçen yıl
Yüzbaşı

Biraz boş olmaya başladı bu. 180-200w lar çok yeterli hatta fazla bile yani 10 dakikada şarj ediyor tamam da yani 2-3 dakikaya düşürüp neyi amaçlıyorsunuz? Bir insan 10 dakika bekleyemez mi?



Bu mesaja 1 cevap geldi.
P
geçen yıl
Yüzbaşı

Valla en mantıklısı 5w yada 10w ile gece tak sabah al?? bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama bence batarya böyle daha uzun ömürlü olur




S
geçen yıl
Yüzbaşı

300w iyi bence. 5 dakika gerçekten mükemmel zaman. 200w da iş görür görünüyor... Hedef 1500w hızlı şarj 1 dakika şarj olacak gibi gidiyor bu gidişat. Batarya kapasite hiç artamıyor maalesef



< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Laptopist
D
geçen yıl
Yarbay

Beğenmeyen veya gereksiz bulan 5w ile şarj etsin kardeşim. Yıllarca artış yaşandı hiç birinde bir şey olmadı da bu mu battı? İnsan 10 dj neyi bekleyemezmiş... Bekleyemediği için bu sürelere indi zaten!




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.