Merhabalar bunun icin 250 tl fiyat verdiler. Oto elektrikci bu fiyata orjinal teyp alirsiniz dedi normalee mantikli ama orjinal daha üst model teyp nasil bulunur?
merhaba megane 2 aracım var 2005 model kasetçalar ve 6lı cd calar var. aux ve usb li kumandadan çalışan bir teyp istiyorum yardımcı olurmusunuz (uygun fiyat)
Megane 2 aracıma bu hafta taktırdım. Kullanımı güzel ancak flash diske dikkat etmek gerekiyor. Sanırım okuma yazma hızında bir ayar var... 8' lik Kingstonda çalıştı. (çok eski) 16' lık SanDiskte çalışmadı. (sıfır) 4' lük Kingstonda çalışmadı. (çok eski) Başka bir model 8' lik Kingstonda çalışmadı. (eski)
Megane 2 aracıma bu hafta taktırdım. Kullanımı güzel ancak flash diske dikkat etmek gerekiyor. Sanırım okuma yazma hızında bir ayar var... 8' lik Kingstonda çalıştı. (çok eski) 16' lık SanDiskte çalışmadı. (sıfır) 4' lük Kingstonda çalışmadı. (çok eski) Başka bir model 8' lik Kingstonda çalışmadı. (eski)
. . .
Dosya sistemine dikkat edin. Ntfs diskleri gormez. Fat32 olarak formatlamaniz gerekir. Ayrica diskteki parcalari siralamak icin asagidaki programi tavsiye ediyorum.
Selam aleyküm bende aynı ürünün farklı markasını aldım dün montajını yaptırdım aux, usb ve bluetoothlu 8 gb toshiba flash belleğe yaklaşık 750 şarkı yükledim cd1, cd2 şeklinde 9 a kadar klasör oluşturdum. Müzikleri çalıyor ama diyelim cd2 ye geçtiğimde cd2 klasörünü açmıyor sanki sınıflandırma yapmamışım gibi çalıyor. Ayrıca 4 gb lık usb ye yaklaşık 450 şarkı yükledim herhangi bir klasör sınıflandırması yapmadan çaldı. Klasörler arası geçiş yapamadığımdan şarkılar arası geçiş yapmak zor oluyor. Bir de kontağı açtığımda dönüştürücü önce çalışıyor sonra kapanıyor tekrar açmam gerekiyor cd çaları sadece ilk çalıştırırken bu problem oluyor yardımcı olursanız sevinirim teşekkür ederim.
Selam aleyküm arkadaşlar cihazın direkt açılmama sorunu düzeldi ilk açılınca bluetooth aktif oluyor kumandasından uzun basınca usb ye geçiş yapınca çalıyor. Birde montajdan sonra saat ayarı bozuldu ayarlıyorum yine değişiyor kafasına göre neden olmuş olabilir sizce teşekkür ederim.
Merhaba Arkadaşlar, Aliexpressde satılan modeli (Sarı renkli) bende toyota aracımda kullanıyorum fakat sorun olarak gördüğüm bir konu var aynı durum sizde de mevcutmudur. Mesela aracı ilk çalıştırmada cihaz kafasına göre herhangi bir şarkıdan bazen şarkının ortasından bazen başından çalmaya başlıyor ve her stop edip çalıştırmada kaldığı yerden başlamıyor. Sizde de durum aynı mı yoksa benim cihazda mı bi sorun var.
Sizdede zamanla sorun yapmaya başladı mı..? Merhabalar 8 senelik bir konuyu hortlatıcam ama çok yorum yapılmış hepsini okuyamadım zamanla sizde bu tip sorunlar oluştumu 2012 opel corsa arabam var bu cihazdan kullanıyorum ama bende bir ksç değişik arıza yapıyor. 1.si normal çalışırken 10-15 günde bir kere saçma bir şekilde çıt diye kapanıp 10 saniye gibi bir sürede tekrar açılıyor. 2.si zamanla örnek 2-3 ayda bir defa çalışırken kilitleniyor direksiyon tuşlarından yada teybin üzerinden parça değiştiremiyorsun teybi kapatmak istesende kapatamıyorsun arabayı stop edip anahtarı kontaktan çıkartsan bile hala çalışmaya devam ediyor ne zaman sigorta kutusundan teybin sigortasını çıkartıp takıyorsun normale dönüyor. Aynı cihazdan Astra H kasası olan arkadaşım var aldıktan 2 sene sonra bu sorunları yapmaya başlamış cihazı söktüm baktım belki içinde bir kondansatör falan şişmiştirde yeterli filtrelemeyi yapmıyordur diye ama içindeki kondansatör ve parçalar SMD tip kondansatörlerdede şişme falan göremedim.
Aynı cihazdan kullanıyorum havaların ısınması ile beraber cihazda garip bir sorun oluştu. iç ortam sıcaklığı 32 33 derecelerde iken cihaz usb ve hafıza kartını okumayıp aux ta sorunsuz çalışıyor. sabah erken saatlerde aracın içi ısınmadan veya akşam serinliğinde cihaz sorunsuz çalışıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan veya sorunun çözümü ile ilgili bilgisi olan varmı.
Ben uzun süre verim alarak kullandım, ses kalitesi güzeldi. Kablolu aux kısmına içini açarak bluetooth modülü de ekleyip bi süre de o şekilde kullandım.
Ben de 2008 Audi A3 aracıma taktırmak istiyorum. İstanbul anadolu yakasında benzeri cihaz takan tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?
Teşekkürler
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Megane 2 aracıma bu hafta taktırdım.
Kullanımı güzel ancak flash diske dikkat etmek gerekiyor. Sanırım okuma yazma hızında bir ayar var...
8' lik Kingstonda çalıştı. (çok eski)
16' lık SanDiskte çalışmadı. (sıfır)
4' lük Kingstonda çalışmadı. (çok eski)
Başka bir model 8' lik Kingstonda çalışmadı. (eski)
. . .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyin_3335 -- 25 Eylül 2017; 16:55:56 >
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Ben de 2008 Audi A3 aracıma taktırmak istiyorum. İstanbul anadolu yakasında bu veya benzeri cihaz takan tavsiye edeceğiniz bir yer var mı?
Tavsiyelerinizi rica ederim
Teşekkürler
http://www.softpedia.com/get/System/File-Management/FAT-Sorter.shtml
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Eski mesajlarda paylaşılan ürünlerin çoğu aliexpressden silinmiş olsa da konu oldukça yararlı herkese teşekkürler.
Aşağıdaki iki ürünü beraber kullanan var mı?
https://tr.aliexpress.com/item/Replaitz-8PIN-12PIN-Araba-Ses-MP3-DC-12-V-USB-AUX-3-5mm-Adapt-r-dijital/32862514384.html
https://www.teknostore.com/products/arac-bluetooth-baglanti-aparati?utm_source=teknostore-youtube&utm_medium=cpa&utm_campaign=bluetooth-baglanti-aparati-teknostore-inceleme
Bluetoothlu modeller 300 civarında. 125+20 liraya bluetooth destekleyen bir cihaz haline gelir diye düşünüyorum.
Birde yukarıdaki linkte verdiğim ürün ile aşağıdaki ürünün ne farkı vardır?
https://tr.aliexpress.com/store/product/Replaitz-8Pin-Araba-CD-Adapt-r-Ses-3-5mm-AUX-USB-SD-aray-z-CD-Changer/3152008_32861380139.html?spm=a2g10.12010608.0.0.36c32f23ntrpbn
Bu fiyat farkı nereden geliyor? Mesela bu ucuz olanın sd kart içindeki şarkı sayısı mı kısıtlı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AliYazıcı -- 20 Nisan 2018; 8:49:47 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Çünkü sürekli CD 05 geçip geçip duruyor bireylerde takıldı kaldı
Bu arada aux da problem yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FIRST -- 15 Ağustos 2018; 13:18:49 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 2 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @FIRST
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesajda bahsedilenler: @FIRST
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Merhabalar 8 senelik bir konuyu hortlatıcam ama çok yorum yapılmış hepsini okuyamadım zamanla sizde bu tip sorunlar oluştumu
2012 opel corsa arabam var bu cihazdan kullanıyorum ama bende bir ksç değişik arıza yapıyor.
1.si normal çalışırken 10-15 günde bir kere saçma bir şekilde çıt diye kapanıp 10 saniye gibi bir sürede tekrar açılıyor.
2.si zamanla örnek 2-3 ayda bir defa çalışırken kilitleniyor direksiyon tuşlarından yada teybin üzerinden parça değiştiremiyorsun teybi kapatmak istesende kapatamıyorsun arabayı stop edip anahtarı kontaktan çıkartsan bile hala çalışmaya devam ediyor ne zaman sigorta kutusundan teybin sigortasını çıkartıp takıyorsun normale dönüyor.
Aynı cihazdan Astra H kasası olan arkadaşım var aldıktan 2 sene sonra bu sorunları yapmaya başlamış cihazı söktüm baktım belki içinde bir kondansatör falan şişmiştirde yeterli filtrelemeyi yapmıyordur diye ama içindeki kondansatör ve parçalar SMD tip kondansatörlerdede şişme falan göremedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesaja 1 cevap geldi. Cevapları Gizle
Bu mesajda bahsedilenler: @Djarum Menthol