Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
423
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İlknokta satış sorunu
T
9 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

arkadaşlar 2 hafta önce ilknoktadan 6 tane kitap almıştım sitede 3 gün yazmasına rağmen kitapların temini 9 gün sürdü 5 gün kargo sürdü bütün bu zaman içinde müşteri hizmetlerini aramama rağmen cevap vermediler. 3 gün önce yanlıştıkla telefona cevap verdiler kargo takip numarasın aldım kitapların 2 gündür şubede adres yetersizliğinden beklediğini öğrendim kargoyu gidip aldım ama kitaplardan biri yıpranık çıktı yine yıpranık çıkana razıyın biri gönderilmemiş kargoda 6 değil 5 kitap çıktı e-posta gönderdim numarayı aramaya devam ediyorum herhangi bir cevap alamadım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Titan1453 -- 11 Mayıs 2015; 15:45:15 >

M
9 yıl
Yüzbaşı

Evet yaklaşık aynı sorunu bende yaşamıştım.Bir tanesi feci 2 tanesi hasarlı çıkmıştı kitapların.Süre de herhangibşr sorun yaşamadım ama geri kargolamak yerine taaa yerine gittim ve değiştirdim kitapları.Allahtan yakınım da boşuna sinir harbi yaşamadım.Bundan sonra anlaştık adamla sipariş etcem ve yerinden alcam kargo parasını da geri vercekmiş,nasıl olacaksa?



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.