Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
1
Cevap
138
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İlk önce lensi mi flaşı mı satın almalıyım?
W
12 ay
Er
Konu Sahibi

Bir süredir Canon R50'im vardı ve yakın zamanda üniversite kulübüm için multimedya yapmak üzere seçildim ve ben kameramanım. Diyelim ki lens ve flaş hemen hemen aynı fiyata, lens f2.8 17-50mm zoom lensim ve kit lensimden daha fazla ışık içeri alıyor. Ayrıca video çalışmaları da yapıyorum ancak çoğu zaman fotoğraf çekmek ilk sırada gelir ve harici flaşın gölgeyi yumuşatmak konusunda harika bir etkisi olacağına inanıyorum. Peki ilk önce hangisini almalıyım?


https://routerlogin.dev/

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weggaa -- 29 Ağustos 2024; 4:12:37 >


G
12 ay
Yüzbaşı

öncelik lens olur... flash 2. derecede...



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.