Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4308
Cevap
461019
Tıklama
9
Öne Çıkarma
Cevap: [ilk Mesaj Güncel] Vestel - Hi-Level - Nexon - Seg - Telefunken Televizyonlar İçin Yazılım - Modlama / Ek Özellik Açma Rehberi (216. sayfa)
R
3 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: davidTur

Thank you I will try that, I think my TV is MB95 from Hitachi Subbrend of Vestel 32HYC41. It's older model, I have read earlier in this topic that some people were able to flash HDCP and HDCP2 files from another same board somehow but I don't know Turkish so I don't know the exact procedure.

Teşekkür ederim deneyeceğim, sanırım benim televizyonum Vestel 32HYC41 modelinin Hitachi Sub brendinden MB95. Daha eski model, bu konuda daha önce okudum ki, bazı insanlar bir şekilde başka bir panodan HDCP ve HDCP2 dosyalarını flash edebiliyorlardı ama Türkçe bilmiyorum, bu yüzden prosedürü tam olarak bilmiyorum.
It is explained step by step in the relevant link. http://www.bekozap.com/vestel-tv-ve-vestel-urunu-tvlerin-yazilimiyla-oynama-7/ Translate it to english and read the link. It's a very simple process.


To download the swprofile file http://www.bekozap.com/vestel-tv-ve-vestel-urunu-tvlerin-yazilimiyla-oynama-3/

IMPORTANT: I'm not sure but, your TV may not support HDCP. Store the file you downloaded from the TV in another folder. If the TV does not work with the modified file, restore the old file.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 26 Kasım 2020; 13:58:28 >

D
3 yıl
Er

Merhaba üstadlar; benim telefunken 50tf6060 50" tv var. bir ara kablo yayın nedeniyle smart tv ihtiyacım yoktu. bir kaç ay oldu çanak kurdurup kurulum yaptırdım. sorunum, tv den internet sayfalarına giremiyorum opera sorunu veriyor. video izleyemiyorum. tv de yüklü olan youtube giriyorum 50" ekranın küçük bir köşesinde bulanık bir görüntü. lürfen çözüm önerebilir misiniz ?



D
3 yıl
Er

konu ile ilgili bir çözüm lütfen. tv nin sistemini değiştirebilir miyim ?


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: dhhyilmaz

konu ile ilgili bir çözüm lütfen. tv nin sistemini değiştirebilir miyim ?
Uygun yollu bir android box almak en ucuz çözüm malesef
Firetv veya mibox s önerimdir



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

R
3 yıl
Yarbay

Arkadaşlar selam. Bu hi-level'in mb100 anakartlı versiyonunda yazılımı vestel modelinin yazılımı ile güncelledim. Sonra tüm özellikleri modlayıp açtım. Ana menüde altta smart tv'nin üzerine gelince netflix, trt, youtube, turkcell tv gibi seçenekler beliriyor, bu özelliği de açmıştım.

Sorum şu: Turkcell TV'ye tıklayınca 404 hatası veriyor. Biz bu turkcell tv kısmını nasıl modlarız, amacım Amazon Prime linkini yazılıma gömüp Turkcell TV yerine Amazon Prime yayınlarını izlemek. Vestel televizyonunda Amazon Prime olan varsa hangi linki kullanıyor bağlanmak için bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi? EDIT Şu linkleri buldum fe.primevideo.com, flight.primevideo.com
< Resime gitmek için tıklayın >

Aktifleştirdiğim ve smart tv'nin üzerine gelince çıkan ayarlar bunlar işte. Bunları nasıl editleriz?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 16 Ocak 2021; 14:40:2 >

C
3 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar 42pf 9060 a wiriles display özelliği eklenebilirmi



K
3 yıl
Yarbay

Merhaba arkadaşlar 42pf9060 tvimde altta 3 cm lik bir bolumde siyah beyaz yanlamasina cizgiler cikmakta ve kaybolmakta cikip cikip kaybolan bu yanlamasina siyah beyaz parazit gibi duran cizgiler cikinca ekran ona gore yine 3 cm kadar ana görüntü ufalip çizgi gidince eski haline dönmekte neden olur bu bilgisi olan yazarsa sevinirim?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Key -- 13 Mayıs 2021; 23:45:24 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
3 yıl
Binbaşı

55pf 9090 TV de kolay dsmart kurulumu var ancak dsmartın frekans güncellemesi den sonra çalışmaz oldu. Çözümünü bulan var mı. Manuel ayarlayınca çorba gibi oldu. Yada sıralı listesi olan varsa atarsa sevinirim
.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

C
3 yıl
Binbaşı

merhabalar..regal 58HOLU hepsiburada ici uretılen sanırım bugun yarın gelecek..bu cıhaza mod yapmaya gerek varmı?



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.