Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
711
Tıklama
0
Öne Çıkarma
ilk 40bin için neler yapılmalı?
G
7 yıl (89 mesaj)
Er
Konu Sahibi

selamlar ben geçen yıl 150 binden mezuna kaldım. Bu sene İstanbul'da elektrik veya Elektrik-Elektronik mühendisliği istediğim için en kötü 40 bine girmem gerekiyor. Sene başında 64 lerde olan Tyt netimi 85 e kadar çıkardım ve dersane birincisiyim şuan.

Özdebirde 26bininci olmuştum ama onun üzerinden bayağı bir zaman geçti ve tyt konularındaki eksiklerimi büyük ölçüde tamamladığımı düşünüyorum. Ayt ye yavaş yavaş başladım şimdiden sıkıntılı olduğum birkaç konuyu hallettim her derste. Fakat yine de içimde ayt adına endişelerim yok değil.

Soruma gelecek olursak Puango, sınavla ve tahminhesap'da 40 bin için netlerimi hesapladığımda 90-50/52 arası net yapmam gerekiyor. Tabi bu netler geçen yıla göre hesaplanan netler. Bu yıl ne olacağını kestirmek zor. Sizden ricam bana bu sayılarda netlere ulaşmak için özellikle Ayt anlamında nelere dikkat etmeliyim, hangi konulara sıklıkla çalışmalıyım? Ve en önemlisi en az 25 mat 2 ve 25 ayt fen yapmam için neler yapmalıyım? Ben ve benim gibilere yardım ederseniz çok sevinirim.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gamsızjacob -- 8 Aralık 2018; 13:23:54 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

G
7 yıl (89 mesaj)
Er
Konu Sahibi

biraz uzun oldu farkındayım ama kafamı kurcalayan tüm düşünceleri paylaşmak istedim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

B
7 yıl (71 mesaj)
Er

Up



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

G
7 yıl (89 mesaj)
Er
Konu Sahibi

yukarı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.