Arkadaşlar 2. el s3 almayı düşünüyorum da bakınırken şu ilanı gördüm. 2. el fiyatına 0 pasaport kayıtlı satıyor adam. Sizce orjinal s3 müdür bu veya sipariş versem geldiğinde nası anlarım ve iade yapabilirmiyim? Mesaj attım niye bu fiyat diye "abi cihaz yurt disindan direkt elimize ulasiyo samsung un Gt-i9300 modeli" dedi peki garanti olayı nasıl olacak seninkinden başka hiç bi ilanda uluslar arası garanti olayını görmedim dedim "uluslar arasi garanti turkiye de gecmiyomus zaten abi o cihazi aldigin yurt disi ulkesine gore degisiyo" dedi. Sizce Arkadaşlar?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Arkadaşlar 2. el s3 almayı düşünüyorum da bakınırken şu ilanı gördüm. 2. el fiyatına 0 pasaport kayıtlı satıyor adam. Sizce orjinal s3 müdür bu veya sipariş versem geldiğinde nası anlarım ve iade yapabilirmiyim?
Mesaj attım niye bu fiyat diye "abi cihaz yurt disindan direkt elimize ulasiyo samsung un Gt-i9300 modeli" dedi peki garanti olayı nasıl olacak seninkinden başka hiç bi ilanda uluslar arası garanti olayını görmedim dedim "uluslar arasi garanti turkiye de gecmiyomus zaten abi o cihazi aldigin yurt disi ulkesine gore degisiyo" dedi.
Sizce Arkadaşlar?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavi_hayalet -- 1 Ekim 2013; 19:27:13 >