Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
44
Cevap
4690
Tıklama
1
Öne Çıkarma
Cevap: İlandaki araç alınır mı? ASTRA J 1.4T Cosmo (3. sayfa)
İ
8 yıl (4515 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: orktas

Arkadaşımın 10 ay önce aldığı sedan Astrasına koyarsak söylüyorum şehir içi 10,4 litre ortalama ile geziyor benzer şartlar da golf 8,5 Polo 7,8 c3 7,7 yakıyor.

Bu araçlara göre fazla yakıyor. O fiyata daha az yakan daha rahat rahat gezebileceği araçlar var.



Yorumunuza diğer kısmına gelecek olursak Astardan çok yakan olmadığını iddia etmiyorum zaten ama Astra az yakmıyor ve ondan az yakan araçlar var.



Siz demek ki 7,8 yaktığınız yerde bu az yakan araçlardan biri olsa 6,5 civarı yakacaktınız bu hak götürmez bir gerçek. Amacım astrayı kötülemek değil dizel alırsa çok iyi bir tercih ama benzinli de pek mantıklı değil.

Evet 2015 ve üzeri tsi motorlar daha az yakar. Dizel e hiç girmiyorum çünkü benzer model, otomatik ve temizlikte ki dizel araçlar ortalama 10-15.000 daha pahalı.



İbiza Manuel ile aynı güzergahta (1.2tsi) 6 yakıyordum. 1-1.5 litre farkı tork konvektöre veriyorum. O nedenle 7-7.5 litre yaksa da gözümde ibiza ile aynı yakıyor. Ki bir üst sınıf ve ibiza dan 400 kg daha ağır. Bu nedenle 8.5 a kadar gözümde ibiza ın 6 yakmasından farkı yok. Lakin lpg ile gayet tasarruflu oluyor(lpg yi ben taksam tasarruf olmazdı).



Geçen 7.8 yakarken lpg ve benzini fulledim. 57 TL lpg 13 TL benzin aldı. 271 km gitmişim ş. İçi dışı karışık. Bu da 30-31 kuruşa denk geliyor. Şu anda ş. İçi yoğun ve kısa mesafedeyim bu gün 8.4 oldu. Tahminen 1.5 litre daha fazla yakar ve 35-36 kuruşa çıkar. İbiza olsa 6x6=36 kuruş yakardı yani neredeyse aynı paraya tam otomatik, 400 kg ağır ve bir üst sınıf araç kullanıyorum memnunum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

T
8 yıl (3780 mesaj)
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: oguzhan297


quote:

Orijinalden alıntı: Terliksi Hayvan

Üstadlar, astra j HB için, makyajlı - makyajsız nasıl anlayabiliriz? 2012-2013 modellere bakiyorum bende ama hangisi makyajlı hangisi değil anlamıyorum, farklı nedir, nasıl anlayabilirim?

Teşekkürler.

'ilhdmr' nikli arkadaşında dediği gibi 2013 model ve üzeri makyajlı ön kısmı resimdeki gibi görünüyosa makyajlı kasadır özellikle amblemin olduğu yere dikkat edin eski kasalarda daha farklı < Resime gitmek için tıklayın >

2012 ortalarında makjaylandı benim aracım 2012 ve resimdeki gibi.Konu sahibine fikir olsun diye yazıyorum 2012 1.4t neptün mavi sport manueli 32k kmde 52 bine aldım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
8 yıl (1386 mesaj)
Binbaşı

2012 ağustostan sonra makyajlanmış olabilir 2013 model araçlar üretime başlanıyodu ozamanlarda bende 2013 model 1.4 beyaz sport 0 km 52 bine almıştım hala kullanmaktayız



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @TurkishDrifter
G
8 yıl (503 mesaj)
Yüzbaşı

Benzin problem değilse alınır. Ama aşırı yaktığını biliyorum.



A
8 yıl (371 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Arabayı alalım mı almayalım mı derken satıldı gitti😏 Bi süre foruma giremedim cvp yazan herkese teşekkürler.
Konu güncel bütçe 60 bin tl ve maalesef her geçen gün bu paranın değeri eriyor ve ben araç bulamıyorum. Gönlümde yatan araç astra j 1.4 sport ya da cosmo fakat temizi düzgünü bir türlü nasip olmadı. Tavsiye ilan varsa alabilirim. Araç fiyatları her geçen gün durdurulamaz bir şekilde artıyor sonumuz hayrolsun



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.