Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
424
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İKİNVİ EL KOŞU B. ALIYORUM, NASIL KONTROL EDEYİM ? YARDIM ACİL
A
14 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,ikinci el Dynamic 4250 koşu bandı alıyorum, yarın için teslim alıcam fiyatta fln anlaştık, ancak yarın teslim alırken neye dikkat etmeliyim? kullanan arkadaşlardan acil cevap bekliyorum. 1 yıl çok az kullanılmış şeklinde söylendi, resimlerde gördüğüm kadar da oldukça temiz gibi, yarın evime teslim edicek satıcı, sonradan önemli bir sorunla karşılaşmamak için özellikle neye dikkat etmem gerek ? 900 liraya alıyorum sıfırı 1,900 civarı , sıfır olarak 750 ye de bant var ancak, 110 kg kullanıcak kişi bu yüzden yüksek performanslı bir bant olmalıydı, onunda sıfırına o kadar bütçe ayıramam. Koşu bantları hakkında bilgi sahibi olanlardan konuya hassasiyet göstermelerini rica ediyorum, şimdiden çok tşkrler cevaplarınız için.



C
14 yıl
Çavuş

Koş, koş ve yine koş..
Kademe ayarlını falan kurcala işte.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
X
14 yıl
Er

merhabalar,

koşu bantlarınının durumunu görünümü ile gözlemleyemezsiniz. onun için koşu bandını en azından çalıştırmanız , konsolunun çalışıp çalışmadığını kontrol edebilirsin. ama en önemlisi çalıştırıp motorun çalışmasını gözlemlemek ve sesini dinlemektir.


hayırlı olsun şimdiden



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.