Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
198
Tıklama
0
Öne Çıkarma
İki üniversiteye kayıtlı iken harç ödenecek olan kurumu değiştirme
C
2 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhabalar,

Yüksek lisans eğitimi alırken aynı anda başka bir üniversitede lisans eğitimine kayıt olmuştum. YÖK'ün açıklamasına göre "ikinci olarak kayıt olduğu kuruma harç ücreti ödenir" ibaresi mevcut. Bu nedenle lisans eğitimime harç ücreti ödemekteydim. Şu an Yüksek Lisans'tan mezun oldum, sonrasında ise doktora kaydımı gerçekleştirdim. Bu arada kayıtlı olduğum lisans programı devam etmekte. Haliyle lisansta kayıtlı gözüktüğüm için doktora programım ikinci kayıt olduğum kurum olarak görünüyor ve harcı doktoraya yatırmam gerekiyor. Bu konuda, lisans programını ikinci kurum durumuna almak, yani harç ücretini doktoroya değil de lisansa kayıtlı olduğum kuruma yatırmak mümkün müdür, bilgisi olan var mı?

Şimdiden teşekkürler.



D
2 yıl
Çavuş

Bu durumu ben de merak ediyorum. İTÜ'de yüksek yapıyorum ama yükseğe başlarken AÖF'de siyaset bilimi ve kamu yönetimi lisansında kaydım olduğu için her dönem harç ödüyorum AÖF haricinde yüksek lisansa.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.