Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
21
Tıklama
0
Öne Çıkarma
IEM Global Challenge 2020 CS:GO Turnuvasında Yarı Final Karşılaşmaları Belirlendi!
H
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi


 
     ESL & Intel tarafından çevrimiçi olarak düzenlenen "Intel Extreme Masters Global Challenge" 2020 Counter Strike: Global Offensive turnuvasında yarı final karşılaşmaları belirlendi.  
 
     Intel Extreme Masters Global Challenge 2020 turnuvasında yarı final bugün saat 18:00'da Natus Vincere - Astralis ve 21:30'da BIG - Liquid arasında gerçekleşecek. Kazanan takımlar pazar günü oynanacak büyük finale adını yazdıracak. Yarı final 3 maçlık, büyük final 5 maçlık seri formatında oynanacak.
 
    500.000 Dolar ödül havuzu oluşturulan turnuvada 8 takım yer aldı. Takımlar 4'erli olarak 2 gruba ayrıldı. A grubunda Vitality, Astralis, Chaos, Complexity. B grubunda; Natus Vincere, Liquid, Heroic, FURIA yer aldı. Grup aşamasında; en iyi 2 takım Playoff etabına yükseldi. 
 
     A grubunda temsilcimiz XANTARES'in yer aldığı BIG, 2'de 2 yaparak grubunu 1. olarak tamamladı ve adını üst tura yazdırdı. 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısıyla Astralis, A grubunu 2. olarak tamamlayan takım oldu. B grubunda ise etabı 1. sırada tamamlayan takım Natus Vincere oldu. 2 galibiyet ve 1 mağlubiyet sayısıyla Liquid, B grubunu 2. sırada tamamladı ve üst tura yükseldi. 




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.