Hoparlörden ses gelmiyordu. Ben de aygıt yöneticisine baktım ve IDT High Definition Audio CODEC' in yanında sarı ünlem işareti olduğunu fark ettim. Ben de güncelleştirirsem sorun çözülecek düşüncesiyle güncelleştirmeye çalıştım. Ama ne zaman güncelleştirmeye çalışsam ''Wİndows aygıtınız için sürücü yazılımını yüklerken bir sorunla karşılaştı'' hatası alıyorum. Ne yapabilirim?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Orjinal driverlarını bulup kendin yükle, windowsu bekleme. Ha keza yüklemeyi başarsan bile ses alamama ihtimalin var onun için kendi driverlarını bulp yüklemeni öneririm.
Cevap verdiğiniz için teşekkür ederim Bu programı yüklemeye çalıştığımda ''Algılanan donanım bu IDT yazılım paketi tarafından desteklenmiyor. Kurulum yarıda kesilecek'' hatası alıyorum. Sizce ne yapabilirim?
O şekilde bir cevap alıyorsanız muhtemelen ses kartı IDT marka fakat benim verdiğim driver ile model uyuşmuyor. Modeli yazarsanız ona göre driver bulmaya çalışayım...
driver pack in online sürümü de mevcut. 2 mb birşey. bilgisayarı tarayp gerekli sürücüleri kendi sitesinden indiriyor. tam sürümü bütün driverları içerdiği için 10 gb. arkadaş online sürümünü kursa işini görür.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.