Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
45
Cevap
53895
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: içme suyu arıtma cihazı waterbox (3. sayfa)
T
11 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: rumelitaverna

merhaba arkadaşım ben yaklaşık 7 yıldır WATERBOX markalı set üstü olan modelini kullanıyorum.Çok memnunum kime tavsiye ettiysem çok memnun kaldı.sitede yazılan cevaplara baktım özellikle arıtmatex RUMUZLU KİŞİYE BENCE WATERBOX IN FABRİKASINI BİR KERE GİDİP GÖRSÜN BİR KERE.

Selam bende su arıtma kullanıyorum cok memnunum fakat bu memnun olma neye göre acaba ne ictiginizi hic analiz yaptırdınızmı tds,ph bunlar cok önemli ben 3 ayda bir analiz yaptırıyorum cıkan sonucları bir uzmanla paylaşıp öyle karar veriyorum .saygılarımla


Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
9 yıl
Yüzbaşı

Konuyu hortlatmak gibi olacak ancak çocukluğumdan beri bilen biri olarak 1997'yılında BMS firması ile su artıma cihazıyla tanıştık.Babam laborant ve neredeyse 20 yıl oldu filitrelerini değiştirerek kullanıyoruz.Sonradan BMS'den(Çelik tencere firması)ayrılıp Waterbox adıyla satış hayatına devam etti.1997'den beri babamın da laborant olması nedeniyle suyun düzenli analizleri yapıldı.Bu arada tanıtıma gelen o arkadaşlardaki suyun ph değerini ölçen alet bizde de var.Suyun sertliğine göre 5-20 arasındaki derecelerini yumuşak içilebilir su olarak kabul etmektedir.Bizde 10-11 çıkıyor genelde.

Şuan ben de waterbox kullanmaktayım.Çok da memnunum.Babamlar da 1997'den beri kullanmakta ve düzenli testlerini yapmakta.Kaldı ki babam halksağlığı laboratuvarında çalıştığı için tüm ilin içme suyu testlerini de kendisi yapıyor zaten.Bir problem olsa kendisi de bunca sene kullanmazdı.

Bu arada annemde geçmişte olan böbreklerinde kum ve taş problemi de çok uzun bir süredir olmamakta.

Waterbox kullanacaklar bilmeli ki sağlık açısından hiçbir zararı yoktur ve gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz.Tabi filitlerlerin düzenli olarak değişmesi önemli.Ayrıca cihazın kullanılmadan önce 3 dakika filitre temizliği için alt klipsinin sıkılmadan akıtılması ve su arıtması da bittikten sonra yine 3dk klipsini gevşeterek su akıtılması filitrelerin uzun süreli kullanımı için önemli.Ayırca yanlışlıkla sıcak suaçılarak arıtma yapılmaması ve cihazın 15 günden fazla dinlendirilmeden arıtma yapılması yine uzun süreli kullanım için önemlidir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arizona76 -- 18 Mart 2015; 15:02:25 >

Ç
8 yıl
Onbaşı

waterbox portatif su arıtma cihazım var filtre değişimi yaptırmak için firmayı aradım öncelikle çağrı merkezi çok kötü her aramada farklı operatör konuşması geliyor muhattap bulmak çok zor. 5 ocakta aradım 5 filtre için fiyat verdiler daha sonra tekrar aradım başka fiyat verdiler sürekli fiyat değişimi neyse tamam dedim 16.01.2016 için randevu aldım ve aradığımda randevunuz pazartesiye ertelenmiştir diyor bu nasıl bir firma bana biri açıklasın...



E
7 yıl
Teğmen

Konuyu hortlatıyorum ama çalıştığım kamu kurumunda her katta bu markanın su sebiline benzer, soğuk ve sıcak su veren arıtma cihazı var. Hergün çalışırken 1-1,5lt su içen birisi olarak sürekli kantinden büyük su almak ile bu cihazdan su içmek arasında gidip gelmekteyim. Cihaz ne zaman takılmış ya da filtresi ile ilgili yazılı bir bilgi yok etrafta. Kim ilgileniyor, düzenli bakımı yapılıyor mu onu da bilmiyorum. Bu konularda bilgisi olan biri aydınlatırsa sevinirim.



4
5 yıl
Yüzbaşı

S
Doğum gününü kutla!
2 yıl
Yüzbaşı

Arkadaşlar bulunduğum bölgede (kuşadası) musluktan su içme şansım hiç yok tuzlu çünkü. Bazıları damacana kötü, bazıları arıtma kötü diyor. Peki mecbursak hangi kötü ehveni şer "



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.