Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 8 misafir, 2 mobil kullanıcı
9676
Cevap
1031045
Tıklama
23
Öne Çıkarma
Cevap: HYUNDAI TUCSON (2015 VE SONRASI) ANA KONU (DRIVE YOUR WAY) (46. sayfa)
2
9 yıl
Yarbay

O aracı getiremeyecekler bence ;) Eğer gelirse Tucson' a da gelir zaten. Hyundai kendi motorunu ve şanzımanını ( CRDI 7-DCT ) kendi arabasına koymayacak, gidip Sportage' a verecek ve adamların Avrupa' da ki satış patlamasını izleyeceğini mi sanıyorsunuz şimdi ? Kia Türkiye Genel Müdürü böyle bir açıklama yaparak bildiğin Tucson' un satışlarını az da olsa etkiledi resmen. Adamlar birde kardeş marka olacaklar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @syntor
N
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: operadakises

Eğer abd yada arap ülkelerinde yaşamıyorsanız birde paranız gerçekten bol değilse kimse kusura bakmasın ama benzinli araç akıl karı bir iş değil.şu an ki aracımla(1700 kg otomatik)100 km'de 20 lira yakıyorum.kabaca benzinli bir araç olsa aynı mesafede 45-50 lira yakacak.arıza konusuna gelirsek bu birazda şans işi.uzun uzun yazmayayım ama dizel bir araç ile benzinli bir aracın arıza yapma olasılığı arasında en ufak bir fark yok.araç satarkende 2.el benzinli bir araç her zaman dizel araca göre daha daha zordur.burada ki yorumlar biraz psikolojik olarak insanların kendini rahatlatma çabaları olarak görüyorum.tamam Türkiyede dizel araçla benzinli araç farkı çok fazla ama bunu son 10 senede 3 dizel 4 benzinli araç değiştirmiş biri olarak söylüyorum satarken arada ki farkı zaten rahatça çıkarıyosun.

1700 kg ve 100 km 20 tl yakan arac! cahilliğime sayıp aracı soylermısınız acaba cok merak ettim ! tucson sahibi değilim bu arada! kesinlikle alınması gerek bu kullandıgınız arac neyse!





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nerostone -- 8 Kasım 2015; 1:20:20 >

G
9 yıl
Binbaşı

Aslında kış lastikleri yumuşak hamurlu oluyor,lastiği ellerseniz dişlerinin normal lastiklere göre daha yumuşak olduğunu hissedersiniz.Sert olmaması lazım.Birde yanak kalınlığı artınca daha konforlu hissetmeniz lazım.



< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @dumanibrahim
A
9 yıl
Binbaşı

Benzin ya da dizel kararında yapılan km bence önemli ama asıl önemli olan yakıt fiyatı. Şuan dizel araç kullanıyorum ama belirli bir km'den sonra dizel satışı hiç de kolay değil çünkü muhtemel arıza sonrası maliyet benzinli araca göre çok daha fazla oluyor. Birde bizim ülkemizdeki sahtekar insanları (miktar hakkında yorum yapmak istemiyorum) düşündüğümüzde yüksek km'lerde benzin daha tercih sebebi oluyor, bakımı az diye. Ben Tucson'a niyetleniyorum ama LPG olmadan kullanamam. Bu araca bu paraları veren kişinin yakıt derdi olmaz vs. demesin kimse, çok boş bir laf olur zira bu paralarda CRV ve Qashqai'nin bu denli dikkate alınması ve hatta fiyatının uçması dizel olmasıyla alakalı. LPG teknolojisi iyi randıman verirse, rakibi araçların fiyatları da dikkate alındığında Tucson iyi bir tercih olur.



M
9 yıl
Teğmen

Elestiri sinirinin otesinde ifadeleriniz var...ne demek benzinli akil kari degil...Turkiye'deki 19,5milyon aracin %70i benzinli..

sadece %30dizel,benzinlilerin icinden de %40 lpg sistemli..sizin hesaba gore 14milyon akilsiz mi var memlekette...!bu arada su sizin 20krs yakan dizel soyleseniz de ogrensek..?

Bence siz dizele odediginiz fazla paradan oturu kendinizi tatmin edici bahaneler ariyorsunuz.
suan 2011 model grand scenic en full olani turbo dizelim var.is aracim yeni Crv dizel.eski aracim ford oda dizeldi, ama suan grand scenici sattim sayilir yeni aldigim TuCson'u bekliyorum...dizel araclarim oldugu zamanlar her daim serviste benzinliye gore daha fazla para odedim,250-600tl arasi farklar.
Kesinlikle benzinle mukayese edilemeyecek fazla motor sesi..alirken benzine gore odedigim fazladan 8-10bin TL ..dizel bir sorun cikarmadi bana henuz ama benim gibi titiz kullanici pek azdir diye dusunuyorum..

Ha bu arada hala 1.6 dizel sportage-Tucson tartismasi yapiliyor..1yillik sure boyunca uretilen 1.6 dizel sportage OLMAYACAK...1.7 urettiler oda Turkiyeye gelecek mi belli degil..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @operadakises
E
9 yıl
Çavuş

Arkadaşlar kendi kullanımıma göre yaklaşık bir hesap yaptım. Bu kişiye göre değişebilir tabi. Ben yılda maksimum 10000 km yapacağımı hesaplayarak, ortalama 8,5 lt/100 km yakıt tükettiğimi baz alarak ve benzin ve lpg olarak. (Bırakın aradaki sözü geçen 40000 tl farkı dizele vermeyi sadece benzin - lpg dönüşümü bile düşündürücü geldi). Henüz deneme aşamasında olan, ama başarı ile T-GDI LPG dönüşümü yapıldığını iddia eden birkaç video ve haber var. 8000 Tl gibi dönüşüm yatırımı ile net % 50 yakıt tasarrufu iddia edilmekte. Buna göre aşağıdaki tabloyu çıkardım. Yakıt tasarrufu %50 öngörüldüğü için, tüketilen litre sabit (likit sistem ve aynı enjektörler kullanıldığı için), yakıt fiyatıda gerçeğe yakın olduğu için yarı yarıya hesapladım.

Benzin (8,5l/100km) 10000km/yıl (850km*4,5tl=3825tl/yıl)*4 yıl=15300 tl

Lpg (8,5l/100km) 10000km/yıl (850km*2,25tl=1913tl/yıl)*4yıl=7652+(8000Tl Dönüşüm)=15652 tl

Bu hesaba göre, 8000 Tl dönüşüm farkını 4 yılda amorti edersek, benzin - dizel arasındaki fark çok daha uzun zaman alacak.

Tekrar hatırlatmak isterim bu benim kendime göre yaptığım bir hesap. Farklı kullanımlarda daha farklı sonuçlar çıkabilir.



T
9 yıl
Yarbay

1.4 140 bg otomatik aracım 35 kuruş yakıyor. Hesabı siz yapın
Dizel olsa 25 kuruş en iyi ihtimalle yapar.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
9 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

alan arkadaşlara hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler temenni ediyorum.



İ
9 yıl
Yüzbaşı

Hayırlı olsun kardeşim valla ben pazarlığı trafik sigortasında yaptım açıkçası elemana söyledim ben 1 ay sonra tekrar mtv ödeyecem bana bu indirimi yapman lazım demiştim yoksa ocak ayını beklerim zam gelirsede şansımıza kalmış dedim sonuçta yıl sonu araba satışları önemli bunlar için blöfünü yap aldığın indirime ek olarak trafik sigortasınıda eklet derim



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @mmm007
İ
9 yıl
Çavuş

ya arkadasım ben yılda en fazla 8000km yapıyorum senin dedigin dizel 150,000tl civarı arada 40,000tl fark var ..yılda 2000tl fazla yakıt versem 20 senede kendini amorti eder..sen cok akıllı isen git o arabayı allll ..ikinci konu deger konusuna gelelim şimdi 2015 bmw x3 2000 dizel alsan 200,000 bin tl üstü bir fiyatı var bir yıl sonra satsan edecegi para en fazla 170,000 tl daha 4 yada beş yıl binsen arabanın fiyatı inecekmi sana 120,150 bin arasına burda hesabı sen yap..gelelim tucsona bmw ile aynı sartlarda 5 yıl sonra en fazla 30,000tl düşerr...millet bir seyi arstırırken kalite tasarım garanti donanım bindigi km bazında araç alırken bunlara dikkat ediyor demekki millet burda toplanıp bu parayı hak ettigini düsünüyorlarki bu aracı alıyorlar birde su 1,700kg km 20krş yakan aracı gercekten merak ettim bir yazarsan sevinirim acaba bizim markalarda görmedigimiz bir araç falan mı var ?




Bu mesajda bahsedilenler: @operadakises
D
9 yıl
Onbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: ismail_18

aracı alan tüm arkadasların arabalarını hayırlı ugurlu ve kazasız belasız kullanmalarını temenni ederim..insallah ay sonu bende elite pls 4*4 alacagım alacagımız aracta dikkat edecegimiz bir sey varmı aracın üstünde pord bagaj yeri var ama kendisi yok teslim alırken veriliyormu birde bu aracın kasko degeri ne kdar?


Kasko 1600 liraydi 485 lira sigorta tuttu
Port pagaj vermezle dostum maalesef
Tabsiyem su olur kot pantolanla arabaya binme binersende koltuga direk otur surtunme koltugun alt yan cikintisi benim masmavi oldu



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Teğmen

herkese cevap veriyim demişsiniz ama olmamış...hem nalına hem mıhına olmuş üstad.

dizelin benzinliden daha ucuz servis bakım ücreti olduğundan bahsetmişsiniz ki,kim kabul eder bunu sizden başka bilemem.dizel ve benzinli bakım ücretleri araçların sınıfı aynı olmak kaydıyla her daim dizel pahalıdır.4*4 suv'la, 1,6dizel binek aracın bakımını kıyaslamak elma armut işine döner...şu aracınız merak ettim bende aydında yaşıyorum,izmiri çok iyi bilirim,daha önce opel zafira 7k dizel ve şuan satmak üzere olduğum 2011 grand scenic 7k 1,5dizel vardı.grand picasso'nun da 7k 2015 kapısından döndüm... nerde duyulmuş şehiriçi 5lt ben daha duymadım..1700kg mpv 7k, 5lt yakan varsa onuda duymadım bunları da samimi olarak yazıyorum hakkaten duymadım. söylesenizde bilsek ısrarınızı anlayamadım...?

araç satışlarına gelince kimse dizelin benzinliden daha kolay satılacağı hikayesi anlatmasın Allah aşkına.. 3 tane dizel sattım daha önce (3.grand scenic 7k olucak inş.yarın teslim edicem.) millet km 100bini geçince cüzzamlı muamelesi yapıyor.tecrübeyle yazıyorum duyumla değil...ses olayına gelince nerdeyse dizel daha sessiz diceksiniz diye korktum ben başka bişiler mi kullandım acaba dedim.siz 100bini geçin sesi bir dinleyin belli ki aracınız daha 100bin altı...ha bakım masrafını ozaman bidaha tartışalım.şuan sattığım 120bin km. Renault Grand Scenic 2011 model 7koltuk bakımına baskı balata kayış setleri, mazot,diğer filtreleri (ağır bakım yani) 1300 tl civarı para ödedim..siz ne ucuzluğundan bahsediyorsunuz.
dizel benzinli araç sayısını istatistik olarak yanlış yazmiş olablirim,düzeltmeniz için teşekkürler.ancak otomobil sınıfında benzinlinin dizele %70'e 30 üstünlüğü var diye biliyorum...


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @operadakises
M
9 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: dumanibrahim


quote:

Orijinalden alıntı: skd


quote:

Orijinalden alıntı: ingilizmurat

ARKADAŞLAR ARABA AÇIKKEN BELLİ BİR SÜRE SONRA KAPILARI OTOMATİK KİTLİYOR MU BİLGİSİ OLAN VAR MI ?

Uzaktan kumandayla kilidi açtıktan sonra kapilardan biri açılmazsa kilitliyor tekrar.

Kitleme var en sacmasi camlarin otomatik olmamasi kapilar kitleniyor fakat cam ve sunroof otomayik kapanmiyor acik kaliyor kapi kitlensede

Kontak kapatıldıktan sonra moonroof ve camların otomatik kapatılması aparatı aşağı yukarı bütün oto elektrikçilerinde yaptırılabilir. Ama, sadece para kazanmak peşinde olmayan ve mesleğine saygısı olan ustalar yaptırmamanızı tavsiye ederler. Çünkü bu otomasyon için devreye birçok modül ve rölelerin bağlanması gerekir. Bunların çalışıken takılması, arıza yapması, şasi yapması sonucu akünün boşalmasına neden olurlar. Ayrıca kontak kapatıldıktan sonra da elektrik/elektronik hayatı devam eden son jenerasyon araçlarda ürettikleri parazitik akım nedeniyle sisteme ilave yük bindirirler. Eğer aracı sık kullanıyor, uzun süreli (en az bir-iki hafta) park etmiyorsanız pek sıkıntı yaşamazsınız. Ama akü eskimeye başlayınca sıkıntılar da ortaya çıkar. Bu donanımın araçlara takılıp takılmaması konusunda oto üreticileri arasında da fikir ayrılığı vardır. Genel teamül -bazı Alman otoları hariç- A, B, C segmentlerinde bu donanımı kullanmamaktır. Lüks segment otolarda ise ne kadar maliyet getirileceğine bakılmaksızın bu donanım, kusursuz çalışacak şekilde, takılmaktadır. Zaten öyle de olması gerekir. geçmişten bir tecrübemi aktarayım: 2000 yılına kadar İzmir Torbalı'da üretilen Opel Vectra CDX'ler bu özellikle geliyordu. Akü boşalması sorunundan dolayı, bildiğim birçok Vectra kullanıcısı (ben dahil) otomatik kapatma sistemini söktürmüştük.


Bu mesaja 2 cevap geldi.
V
9 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: ismail_18

arkadaslar kar sizin oralarda yagdımı bilmiyorum ama kış lastigi takıpta karda deneyen oldumu onu cok merak ediyorum bu konuda bilgilerinizi paylasırsanız sevinirim ..birde kış lastigi hiç kullanmadım bu zaman kadar bu konuda marka tavsiye edebilirmisiniz arada ılgaza cıkmak istersek yarı yolda kalmayım

Hocam ben henüz almadım yanlış oldu :)

Benim kendi aracım 1.2 symbol bir ay önce sıfır aldım. Şimdi babam için suv arıyorum :)

Lastik tavsiyesi lazımsa Lassa snoways 3 kullanıyorum oldukça memnunum :)



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
9 yıl
Çavuş

quote:

Orijinalden alıntı: skd


quote:

Orijinalden alıntı: msg34

Herkese hayırlı Cuma'lar. Navide harita güncelleyen arkadaşlar bilgi paylaşırsa sevinirim.

Merhaba,

Ben uğraştım baya. Usb takılıyken güncelleme seçtim menüden, usb hazirlanacak dedi tamam dedim. Sonra pc de naviextras.com dan navitools mu ne uygulama var onu kurdum. Usb yi görüyor güncelleme de indiriyor. Ancak onu aractaki navide kullanmayi başaramadım henüz. Vakit olunca uğraşacağım tekrar, yazarım gelişme olursa.

Ata'mızı sevgiyle, saygıyla, rahmetle anıyoruz. Allah nurlar içinde yatırsın, mekanı Cennet olsun.

Ben de sizinle aynı durumdayım. Flaş belleği araca takıyorum; yapılandırıyor, bilgisayardan güncellemeleri indirin diyor. Naviextras üzerinden güncellemeleri indiriyorum, araca takıyorum; yine yapılandırma ve aynı mesaj döngüsü. Dün Daiichi Elektroniğin Kayışdağındaki teknik servisiyle konuştum. Yazılım ve haritalarınız güncel, onun için güncelleme yapmıyordur dediler. Güncelleme geldiği zaman bilgilendirileceğimizi de söylediler.
İyi günler.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
9 yıl
Teğmen

Şöyle bir site var . Hyundai araçların navigasyob güncellemeleri için :

http://hyundai.navigation.com/home/en_GB/HyundaiEMEA/EUR

Tucson için update konusu araç çok yeni olduğu için henüz görünmüyor . Yada lokal satıcınız ile bağlantı kurun diyor . Araç zaten 5 yıl garantili . Şu an için işi servise bırakmak mantıklı olabilir .

Car-link özelliği sorunsuz çalışıyor ancak daha önceki sayfalarda ifade edildiği gibi bazı uygulamalar hareket halinde de çalışsa fena olmazdı (Yandex Navigator gibi) .



İ
9 yıl
Yüzbaşı

Yaşınız kaçtır bilmiyorum hocam ama inatla hala aynı şeyi savunuyorsunuz,dizeli yerin dibine sokmak demişsiniz önce benim yazımı alıntılamışsınız okuduysanız ne ala ama onu bile okumamışsınız yukarıda iyi bakın ben ne yazmışım beraber okuyalım mı sizinle " dizel benzinliye göre her zaman avantajlıdır " bu 1. , sizin dediklerine katılıyorum bu 2. ama zaten bu söyledikleriniz sizin benim için değil buradaki bütün herkes için kabul görmüş şeyler dediğimi size kaç sefer daha söylemem gerekiyor anlamanız için onu bilemiyorum. Millet kullanım şeklile ve parasına göre benzinli araba seçiyor bu şartlarda Tucson gayet başarılı o yüzden bu forumdayız o yüzden burada arkadaşlardan bilgi alıp bilgi paylaşıyoruz. Siz hala dizel kötü benzin iyi dediğimizi söyleyip duruyorsunuz sizin dediğinizin aksini idda eden yok ki dizel her zaman avantajlıdır da ya parası ondan haber verin? şimdi lafı eveleyip gevelemeden burdaki arakadaşlara bir marka ve fiyat yazma zaruriryetiniz vardır 3 mesajdır aynı şeyi soruyorum size Tucson neden bu kadar sizi geriyor önce onu söyleyin sonra hangi araçla kıyasladığınızı belirtmenizi rica ederim sizden ?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ingilizmurat -- 10 Kasım 2015; 12:56:39 >


Bu mesajda bahsedilenler: @operadakises
O
9 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: mmm007

herkese cevap veriyim demişsiniz ama olmamış...hem nalına hem mıhına olmuş üstad.

dizelin benzinliden daha ucuz servis bakım ücreti olduğundan bahsetmişsiniz ki,kim kabul eder bunu sizden başka bilemem.dizel ve benzinli bakım ücretleri araçların sınıfı aynı olmak kaydıyla her daim dizel pahalıdır.4*4 suv'la, 1,6dizel binek aracın bakımını kıyaslamak elma armut işine döner...şu aracınız merak ettim bende aydında yaşıyorum,izmiri çok iyi bilirim,daha önce opel zafira 7k dizel ve şuan satmak üzere olduğum 2011 grand scenic 7k 1,5dizel vardı.grand picasso'nun da 7k 2015 kapısından döndüm... nerde duyulmuş şehiriçi 5lt ben daha duymadım..1700kg mpv 7k, 5lt yakan varsa onuda duymadım bunları da samimi olarak yazıyorum hakkaten duymadım. söylesenizde bilsek ısrarınızı anlayamadım...?

araç satışlarına gelince kimse dizelin benzinliden daha kolay satılacağı hikayesi anlatmasın Allah aşkına.. 3 tane dizel sattım daha önce (3.grand scenic 7k olucak inş.yarın teslim edicem.) millet km 100bini geçince cüzzamlı muamelesi yapıyor.tecrübeyle yazıyorum duyumla değil...ses olayına gelince nerdeyse dizel daha sessiz diceksiniz diye korktum ben başka bişiler mi kullandım acaba dedim.siz 100bini geçin sesi bir dinleyin belli ki aracınız daha 100bin altı...ha bakım masrafını ozaman bidaha tartışalım.şuan sattığım 120bin km. Renault Grand Scenic 2011 model 7koltuk bakımına baskı balata kayış setleri, mazot,diğer filtreleri (ağır bakım yani) 1300 tl civarı para ödedim..siz ne ucuzluğundan bahsediyorsunuz.
dizel benzinli araç sayısını istatistik olarak yanlış yazmiş olablirim,düzeltmeniz için teşekkürler.ancak otomobil sınıfında benzinlinin dizele %70'e 30 üstünlüğü var diye biliyorum...



kimseye bişey ispat etmek zorunda değilim normal şartlarda.yalan atacak halim de yok.sonuçta sanal bir ortam.karşımdaki yada karşınızda ki 15 yaşında bir ergen bile olabilir.samimiyetinize ve egeli olmanıza binaen illaki ispat derseniz izimiri bilirmişsiniz bir gün geldiğinizde alo dersiniz hem tanışmış oluruz hemde merak ettiğiniz özellikle motor sesini dinlersiniz.ama herkes bişeyler yazmış bilgi kirliliği olmasın babında şunu belirteyim.aracım 2013 e-hdi 5008.hdi motorlarla en belirgin farkı(euro4-euro5 beygir güçlerini geçiyorum )sessiz çalışması.aracım 60 binde.120 binde triger ücretsiz değişecek.ha o zamana kadar muhtemelen aracı değiştiririm.normal kullanımda bir dizel araç 100 bini 6 seneden önce deviremez.120 bin dediğiniz zaman 8-10 seneyi bulur.8-10 senede bir 1500-2000 bin lira ağır bakım adı altında bizahmet parayıda gözünüzde fazla büyütmeyin.

bundan önceki aracım 2011 honda civic"ti.10 bin km bakımı vardı.bunun 15 bin.honda"da normal bakımlarda 500 ile 750 lira arasında tutuyordu.5008"de ise 350 ile 500 arası para ödedim.ikisinde de ekstra hiç bişey yok.5008"in 500 lira olan bakımında mazot filtresi var ekstra.iki aracıda C sınıfta olduğunu varsayarsak(hem iç mekan genişliği hem boyutlar hemde ağırlık ve donanım olarak civic ile 5008 mukayese bile edilmez)hesap ortada.ben kullandığım araçlardan örnek veriyorum.unutmayın benzinli civic 10 binkm bakım aralığı dizel 5008 15 bin.kulaktan duyma bilgiler değil yani.nerde kaldı dizelin bakım masraflarının çokluğu.

şu an ki yakıt değerlerim de şehir içi 5 lt öyle 50-100 km değerler değil 3-4 bin şehir içi ortalaması yani.merak eden varsa da resim çekip koyarım.yani otomatik dizel ve 1700 kg ağırlığı olan aracımla 19-20 lira arasında dolaşıyorum.

not:şimdi kesin bunada bir kulp takan olur.yok burası tuscon sayfası bize ne senin arabandan v.s diye.özellikle kullandığım aracı soranlar olmuştu.o bakımdan yazdım.yoksa kimsenin o kadar para verip aldığı araca çamur atmak yada kendi aracımı anlatmak değil maksadım.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
M
9 yıl
Er

kış lastiklerimi gecen hafta aldım. merak edenler için kumho marka 245/45/19 kw27 deseni. gercekten başarılı bir lastik daha önceki aracımdada kullandığım bir üründü. karda kışta birgün yolda bırakmadı beni. tanesini 350 liraya aldım. ama inanın bu ebadı bulması cok zor. malum havalar soğudu yasadıgım yerde suan ortalama sıcaklık 10 derece yakıt sarfiyatıda bi miktar arttı tabi ama hala şehir içi 10 litre civarında. kışlık lastikleri hafta sonu taktırmayı planlıyorum. taktırdıktan sonra yakıt tüketimini tekrar paylaşıcam.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mert01mert -- 10 Kasım 2015; 13:57:04 >

İ
9 yıl
Yüzbaşı

Sorun yaşınızda değil aslında asıl sorun söylenen şeyleri anlamakta güçlük çekmeniz, size kimse burada peugeot kullanıyorsunuz burada yorum yapıyorsun demez daha düne kadar Ford kuga kullanıyordum ve burada düşüncelerimi paylaşıyordum,size kullandığınız aracı sormuyorum Tucsonu kıyasladığınız arabayı soruyorum daha açık bir şekilde nasıl anlatabilirim diye kendimi paralıyorum farkındaysanız.Yine üstte yazdığınız mesajınızda servis masrafları ve yakıt konusuna girmişsiniz hemde kendi aracınızla örnek vermişsiniz.Burada herkes fikirlerini özgürce dile getiriyor, sizin arabanızı Tucsonla kıyaslayabilirsin onada kabulum çnkü bende 2.0 dizel kugayı kıyaslamıştım ne kadar tezat olsada insan bunu yapıyor.Sizin benzinli dizel farkı , servis masrafları ve 2. el satış zararı sendromundan en kısa zamanda kurtulmanız lazım Ustadım... Sizin şimdi aracınız 5008 deseler ki size alın size full+full benzinli tucson kendi arabanızın üstüne kuruş para vermeyeceksiniz hemen tamam dersiniz kafadan 40.000 tl karınız var bunu mazota sayarsanız ohh miss gibi, gelelim bize bakın uç bir noktadan bahsediyorum umarım bunu anlarsanız bizede elinizdeki Tucsonu vereceksiniz yerine full+full dizel X-trail(Yada Crv) verecek olsunlar hiç düşünmeden kabul edilir 40.000 tl kar üstelik dizel Demek ki neymiş biz burada marka fanatikliği yapmıyoruz kimseye gidip benzinli Tucson alında demiyoruz sadece benim amacım burada aracım hakkında bilgi almak ve elimden geldiğince araba hakkında 1. elden kullanıcı olduğum için düşüncelerimi paylaşmak deyip bu muhabbeti burada kesiyorum arkadaşım


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @operadakises