Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
320
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HyperX Cloud 2 Virtual Surround USB Ses kontrol kutusu bozuldu.
E
4 yıl
Er
Konu Sahibi

Benim yaklaşık 1 buçuk yıldır kullandığım hyperx cloud 2 kulaklığımın kendisiyle gelen usb ses kontrol kutusu denen şey (sanırım kulaklığın hoparlörünü ve mikrofonu birleştiren birşey) bozuldu. Nasıl anladığımdan bahsedeyim, bilgisayarı açıp video izleyecekken kulaklığın sadece sağ tarafının çalıştığını fark ettim sonra kulaklığın bozuk olup olmadığını anlamak için kulaklığın jakını bilgisayara taktım normal çalışıyor fakat bu seferde mikrofonu kullanamıyorum yani her türlü o arızalı veya jak girişi bozulmuş aletten bana lazım fakat internette sadece ŞU aleti bulabildim kulaklığımı bununla birlikte kullanırsam kulaklığım bunu desteklermi veya çalışırmı konu hakkında bilgilendirirseniz çok müteşekkir olurum teşekkürler.

Bahsettiğim bozulan aletin fotoğrafı

Kullandığım kulaklık

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



J
4 yıl
Teğmen

Merhabalar. Bende aynı kulaklığı kullanıyordum yazları çok terletince normal telefon kulaklığı kullanmaya başladım. Yanında gelen ses kutusu dediğiniz şey aslında kendi ses kartı. Ve benimkide geldiğinden beri arızalı cızırtılar çıkarıyor bazen. Aynı ses kartının fiyatı çok yüksel 270TL civarlarında. Şöyle bi çözüm düşündüm belki sizede yardımı olur. ilk önce 4 boğumlu uzatma kablosu ardından mikrofon ve sesi ikiye ayıran kablo ile çözülebilir bu dert.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.