Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
993
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Humble Indie Bundle 4, Bir Günde 1M Dolar Yaptı
Şehir : #İstanbul
Q
12 yıl
Yarbay
Konu Sahibi



     Humble Indie Bundle'ın dördüncü paketi dün itibariyle satışa sunuldu. Shank, Super Meat Boy, NighSky gibi yapımları içinde barındıran dördüncü paket, büyük bir çıkış hasılatı gerçekleştirdi.
 
     Kullanıcıların istedikleri fiyatı ödeyerek satın alabildikleri ve bu fiyatı yapımcılar, Ameirkan Kızılhaçı ve Child's Play kurumu arasında paylaştırabildikleri kampanya Humble Indie Bundle 4, yapılan açıklamaya göre sadece bir günde bir milyon dolarlık hasılatı gerçekleştirdi.
 
     Yayınlanan istatistiklere göre bu paketi neredeyse 200 bin kişi satın aldı. Görünüşe göre oyunların kalitesinin artması, Humble Bundle'lara da yaradı. Bundan bir önceki paket, bir haftada yarım milyon dolarlık hasılata erişmişti. 
 
     Kampanyadan yararlanmak için http://buraya tıklayabilirsiniz.
 




R
12 yıl
Binbaşı

Korsana çözüm bu işte :D



B
12 yıl
Yüzbaşı

dün "kızıl-haç'a yardım etmem" şeklinde yorumları okudum ve üzüldüm. kızılay nasıl hastalıkta, felakette yardım ediyorsa insanlara, onlarda aynı şekilde yardım ediyorlar. yobazlığa gerek yok. ayrıca nereye gitmesini istiyorsanız oraya transfer ediyorlar parayı.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.