Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
22
Cevap
37657
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Cevap: Hukuk okumak zor mu? (2. sayfa)
D
8 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Molla0202

Doğru suç sende değil hukuk fakültelerini ele ayağa düşürenlerde.Abi dediğim gibi hukuk sözel bir bölümdür.Sen sayısal bir bölüm kazanmışsın.Senin hukuk istemenin nedeni reel olalım mühendislikten daha fazla iş olanağı olması.Yoksa mühendislikten memnun olmamanın sebebi bölümünü sevmemen değil iş olanaklarının azlığı.Böyle düşünen biri ne kadar başaralı olur muamma.OKUMA AMK OKUMA.

Alakasi yok. Bolumumde mutlu degilim. Bunu bolum dersleri baslayinca anladim. Is olanaklari az olabilir lakin ileri duzeyde yabanci dilim var neden boyle bi avantajim varken bu bolumu birakayim ki? Hukuk okumak istememin sebebi belki ilgi duyuyorum abi sirf puanim yetti diye yazdigim bolumdu endustri muhendisligi. Zorla sayisal secmis bi insandim ben (aile zoruyla) yeni yeni anliyorum neler istedigimi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

D
8 yıl
Binbaşı

dönrmlik hukuk fakültesi okuynayın önerimdir



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

H
8 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: demisnikolaidis

Hukuk'a b.k atanlar acaba mühendisliği ne sanıyorlar.Türkiye'de okunacak nadide bölümlerden birisidir okuması zordur ama kitap okuyamasını sevene göre kolaydır en azından çok ağır fizik ve matematik yok

çok ağır fizik ve matematik yok diye avunuyosun ama muhendıslıge b.k atıyosun



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.