Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
129
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Huawei FreeBuds SE 2 uzun kullanım süresi ile geliyor
E
geçen yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Huawei FreeBuds SE 2 uzun kullanım süresi ile geliyor
Akıllı telefon pazarında tökezlese de Huawei tam kablosuz kulaklık pazarında rekabete devam ediyor. Firmanın son ürünü olan Huawei FreeBuds SE 2 uygun fiyata uzun kullanım süresi gibi avantajlar sunuyor.



Huawei FreeBuds SE 2 özellikleri ve fiyatı



Saplı bir tasarımı olan Huawei FreeBuds SE 2 tam kablosuz kulaklık modeli sadece 3.8 gram ve önceki nesle göre bir hayli hafiflemiş. IP54 ile su sıçramalarına karşı dayanıklı olan kulaklığın dış kısmı dokunmatik kontrollere sahip.



Ayrıca Bkz.Huawei Watch 4 Pro inceleme - Öksürüğünüzden ölçüm yapan saat!



Bluetooth 5.3 ile aynı anda birden fazla cihaza bağlanabilen ürün ayrıca 300 bin civarında analiz sonucunda kulağı en iyi şekilde algılayacak bir sistem ile donatılmış. Tek şarj ile 9 saate kadar kullanılabilen kulaklık kutusu ile 40 saate çıkabiliyor. 10 dakikalık şarj ile de 3 saatlik kullanım süresi elde ediliyor.



Sadece çağrı esnasında arka plan seslerini engelleyen kulaklık, kutu kapağı açıldığı anda cihaza bağlanıyor. Huawei FreeBuds SE 2 tam kablosuz kulaklık için 25 Avro şeklinde bir fiyat etiketi belirlenmiş.




Kaynak:https://www.gizmochina.com/2023/07/10/huawei-freebuds-se-2-bluetooth-5-3-up-to-40-hours-playback-support-unveiled/

 Haberi Portalda Gör

X
geçen yıl
Binbaşı

Silikonsuz konforunda silikonlu çok iyi tasarımı bırakmış standart bi tasarıma geçmişler




İ
geçen yıl
Binbaşı

Bulutut kulaklık ne derdim ama xiaomi redmi buds 3 ile sektöre giriş yaptım ve kablolu kulaklık çöp oldu bir anda. Ses kalitesinden kullanım konforuna kadar her şeyi iyi. Bu da kaliteli gözüktü gözüme uygun da fiyatı




DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.