Kısa bir zaman içinde eşim ve kendime 2 adet cep telefonu alacağım. konu başlığında yazmış olduğum telefonlardan hangisini tavsiye edersiniz? Ya da yine aynı fiyat aralığında daha iyi dediğiniz bir telefon var mı?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
nokia devri bitti hocam. tasarım olarak c7 şık bir telefon olabilir ama işletim sistemi söz konusu olduğunda vasat kalıyor. eğer senin için geniş uygulama yelpazesi önemliyse daha etkin bir ürün olsun dersen androidli cihazlara bakmalısın. wildfire s bunlardan bir tanesi olabilir fakat şarj sıkıntısı var onunda. ayrıca htc teknik destekte son zamanlarda pek iyi değil. ben size huawei dieos x5 tavsiye ederim. ekstra olarak galaxy gio ve optimus one düşünlebilir.
htc ile nokia c7 arasında kaldıysan zaten hç düşünmeden htc yi almalısın. ben iki tane telefon kullanıyorum c7 ve samsung wave2.. wave2 yi kullanırken c7 yi kullanasm gelmiyor. sana samsung wave 2 önerebilirim pişman olmassınız.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.