Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1389
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HTC Sensation çağrı anında kapanma sorunu
İ
11 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

4 ay önce 2. el HTC Sensation aldım. İlk başlarda hiçbir sıkıntım yoktu. Ancak son birkaç haftadır telefon ilginç bir şekilde sadece çağrı anlarında kendi kendine kapanmaya başladı. Şarj durumundayken herhangi bir sorun meydana gelmiyor. Viberden konuşurken yada diğer 3. parti yazılımlar üzerinden görüşme yaparkende bir sorun yok ama normal çağrı aldığımda yada arama yaptığımda telefon 5 saniye içinde kapanıyor. Sonrasında açılıyor ama artık sinir bozucu bir hal almaya başladı. İnternette bu konu hakkında yüzlerce konu başlığı var ama oradaki çözümlerin hiçbiri sorunu çözemedi. Bu sorunla daha önce karşılaşıp çözebilen var mı acaba?



L
11 yıl
Çavuş

Çözümü çok basit. HTC yi çöpe at. Sakın 2. olarak satıp kimsenin günahına girme. 10 tane htc telefon var bende. Hepsinde aynı sorun. Hepsinin ekranı yandı. 6 tanesinin de camı kırıldı. Şuan mahkemeliğim. (Çok ciddiyim)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
O
11 yıl
Teğmen

Çok güzel bir çözüm önermişsiniz. Ekran yanar, donanimsal problemdir. Yollarsınız garantisine çözüm olurlar. Ekranın kırılması da kullanım hatasıdır. Durdur yere çatlayacağını düşünmüyorum.

@izeg:

HTC Sensation'ının Stock yazılım mı kullanıyor? S-ON/Locked/OrijinalROM/StockKernel mı?

Değilse, yani S-OFF, Unlocked, Custom Kernel'lı ve Custom bir ROM varsa,

Kernel'in, ROM'un, Radio'nun threadlerine bka.

Çoğu insanlar cihazı S-OFF değil HTC unlocked yönetemiyle Unlock edip Custom ROM işine giriyor. HTC unlocked bootloader'in tam anlamıyla serbest birakmiyor. Bazı Custom Kernel'lar, Custom ROM'larda sorunlar çıkar.

1 Yıldan fazla Sensation XE kullandım. Şu tip problemler yanlış seçilen custom software'lerden kaynaklanıyor.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oosjo -- 10 Mayıs 2013; 17:26:27 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.