Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
701
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HTC Sensaition XL Rom Yükleme Hatası !!!
S
13 yıl
Er
Konu Sahibi

Merhaba, rom yükleme ve resetleme sırasında ana ekranda (HTC de kaldı) Clockwork, unlock yapmıştım ama S-ON.Fastboot yapıyorum, Recoery ekranıda geliyor fakat sd kartı formatladığım için sd kart içindeki update veya zip. li diğer romları sd karttan zip li dosya yükle seçeneğini yapamıyorum. Çünkü sd kartın içi boş(bana göre).Ayrıca Bilgisayarı usb den bağlayıp ruu orjinal rom yüklemeye çalıştığımda dosayaları açıp işlem yaparken usb aygıtı yok diye hata mesajı veriyor. Sanırım bilgisyar usb den cihazı görmüyor.
Cihazı bu şekilde usb den bağladığımızda sd kartını görmesini nasıl sağlayacağız?(xl da tümleşik 16 gb hafıza olduğu için diğer cihazlar gbi sd kartı çıkartıp tekrar takma şansımız yok.)
ADB dos komut sistemi ile romları cihazın içine nasıl gönderebiliriz?Komutlar nelerdir.
Yada bu konuda başka bir önerisi olan veya böyle bir sıkıntı yaşamış arkadşalar yardımcı olursa sevinirim.
2 günden beri pek çok rom indirdim.
Tek sıkıntım romu cihazın içine atamamak.
Şİmdiden Teşekkürler,
Ekranı boot ettiğimde ekran şu şekilde,
Runnymede PVT SHIP S-ON
HBOOT-1.25.0004
RADİO 3822.11.10.30-M
EMMGBOOT
OCT 202011 ,00:20:33

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.