merhaba arkadaşlar hp laptopumda philips 42 nch 5604 lcd televizyonuma hdmi ile bağlandığımda görüntü iyi ama ses alamıyorum. tv de ps3 , xbox, hd receiver denediğimde ses alabildim ayrıca farklı laptop ilede ses aldım ama bunda alamıyorum. 4 tane ayrı hdmi kablo denedim olmadı ses kartını ve ekran kartını güncelledim olmadı. dahada kötüsü mediamarkt a götürüp onların tv sine takınca ses alabildim. sizce nerede hata yapıyorum. cihazlar arası uyumsuzluk olabilirmi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
hp laptopumda philips 42 nch 5604 lcd televizyonuma hdmi ile bağlandığımda görüntü iyi ama ses alamıyorum. tv de ps3 , xbox, hd receiver denediğimde ses alabildim ayrıca farklı laptop ilede ses aldım ama bunda alamıyorum. 4 tane ayrı hdmi kablo denedim olmadı ses kartını ve ekran kartını güncelledim olmadı. dahada kötüsü mediamarkt a götürüp onların tv sine takınca ses alabildim. sizce nerede hata yapıyorum. cihazlar arası uyumsuzluk olabilirmi?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.