Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
3
Cevap
1628
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HP Pavilion dv6000 ekrana görüntü gelmiyor.
M
12 yıl
Teğmen
Konu Sahibi

HP Pavilion DV6000 dizüstü bilgisayarımı kullanırken ekran dikey çizgilerle kaplandı. Mouse v.s.hareket edebiliyordu. Kısa bir süre sonra ekrandaki görüntü tamamen kayboldu ve sadece backlight açık kaldı. VGA çıkışından monitör bağladığımda da görüntü alamıyorum. Sorun ne olabilir. Notebook dağıtıp toplayarak giderilecek bir sorun mudur? Anakarta müdahale gerektirir mi?



F
12 yıl
Er

merhaba,

Dv6000 lerde sıkça karşılaşılan bir sorundur.Chip set değişimi yapılarak sorun giderilebilmektedir.Yapılan işlem için de garanti vermekteyiz.

Yardımcı olmak isterim.

www.senolelektronik.com
Baki



M
12 yıl
Er

aynı durum bende de mevcut ve fazlasıda var.tamır için arkadasa götürdüm anakarttan olabilir ama garanti veremem pahalı bir denem olur dedi. bnde harddiskten bilgileri alalım o zaman diye harddiski söktük C ve D ye ulaşabiliyoruz ama masaüstü olan F ye ulaşamıyoruz .bu konuda ne yapabiliriz. Saygılar.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
K
12 yıl
Yüzbaşı

Dv6000 serisinin kronik arızasıymış bu.Bilgisayarcıya götürdüğümde bana bunu söyledi.190 Lira civarı garantili tamir yaptılar ama alet 3. gün tekrar bozuldu.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.