Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
0
Cevap
1091
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HP C4480 çok fonksiyonlu yazıcı 7 GÜN İÇİNDE İADE
H
15 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

bu makinayı internetten teknosa sitesinden aldım 7 gün içinde koşulsuz iade hakkı var eger adam gibi calışsa iade etmezdim ama mecburum işin icinden cıkamadım 2. bir sorunda kartuşları 350 ve 351 nolu kartujlar ceviz kadar aslında bu sorun degil cünki forumdan ögrendigim kadar bunlar cipsiz ve dolum yapılabiliyor 10 kere dolum yapsam yeter en az 2 yıl idare eder beni ondan sonra 350xl diye bi kartuş varmış onu alırım daha büyük daha fazla cıktı alırım..

ya hu hp nin yazılımı ne kadar adi bilgisayarla yazıcı arasında baglantı durmadan kopuyor yazıcıyı sorunsuz kullanıyordum tarayıcıdan resim belge atamıyordum pc ye inat ettim bilgisayara format attım tekrar kurdum hp yazılımını bu sefer yazıcıyı bile kullanamıyorum cıldırcam yeni güncel hp yazılımımı indirsem diyorum ama kotam doldu indiremem 7 günlük iade hakı içinde 4 gün kaldı yarın yollacam valla geri..

canon mx300 hakkındaki görüşleriniz nedir bana foto yazmak gerekmiyor fax güzel bi özellik ama kartuşu ciplimi kac kere doldurabilriim mp610 u öneriyorlar ama oda dolmuyormuş bi kartuşu 50 lira..

hp yada canon doldurulabilir kartuşlu sorun cıkarmayan cok fonksiyonlu bi makina önere bilirmisiniz yarın ögleden sonra iade etmek için ups kargoya gitcem:) 50 gün sonra çok önemli hayati öneme sahip bi sınawa gircem gecmiş yılların adli hakimlik sınaw sorularını cıkarmak için aldım bu makinayı deli etti beni.. canon yorumlarından sonra heralde hp alcam lütfen yardım...





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hochimin_55 -- 27 Ekim 2008; 18:21:04 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.