ben de civic satıyorum 2004 model, 15 yıldır bende araç. kaza ve değişeni yok. sedan kasadan daha geniş için. düşünmenizi tavsiye ederim.
honda otomatik alınır mı, bakımlıysa alınır. tam otomatik yağı değiştirilmiş mi, çalışmayan aksamı var mı, kilometresi değiştilmiş mi, sahibi bunu ispat edecek belgeler sunabiliyor mu size, bunları sorun araç sahibine. aküsü, lastikleri durumu nedir, trigeri, devir daim su pompası, motor soğutma suyu ne zaman değişmiş belli mi? muayenesi ne zamana kadar var, lpg'si varsa lpg tankı ne zaman değişmiş gibi bir sürü soru var. Sürekli el değiştiren araç ise bu soruların çoğuna kaçamak cevap verirler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi carousal -- 18 Mayıs 2025; 2:13:51 >
Sorunsuz bakımları yapıldı diyor
Son fiyatı 470 k ne diyosunuz alınırmı ?
Araç kaput ornjinal tavan orjinal
Diğer kalanlar ufak tefek çizik dedi bakacağım cumartesi günü anlayan biri varsa on numara olur
Çok bir bilgim yok yardımcı olabilecek bir arkadaş varmı
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MusaEsertaş EFPBR -- 15 Mayıs 2025; 22:2:57 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >