Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2607
Cevap
123927
Tıklama
3
Öne Çıkarma
Cevap: HOMETECH w835 Kullanıcılar Kulübü [Yardımlaşma] (131. sayfa)
S
4 yıl
Er

Merhaba bende hometech ultra tab 8w Plus var. Sıfırdan Windows 10 kurdum, hiç bir sensör ses kartı pil ekran döndürme vs donanımlarını tanımadı ve güncellemedi. Elinizde güncel sürücüler varsa gönderirseniz çok sevinirim. Kendi sitesindeki sürücüler inmiyor. Başka yerden buldum onlarda uymadı. Yardımcı olursanız çok sevinirim.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat2425 -- 8 Ağustos 2020; 16:16:57 >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @erhanercan
G
4 yıl
Yüzbaşı

hocam tablet duruyor mu elinizde? bana da dokunmatik panel lazım




Bu mesajda bahsedilenler: @Aryxt
L
3 yıl
Er

Konuyu hortlatmış olacağım ama bu tablet için uygun bios nasıl bulabilirim? Başka bir tabletin biosunu yüklerken yanlışlıkla biosu sildim geri bios yazacağım ama hangi biosu yazmalıyım bilmiyorum. Bu konuda biraz teknik yardıma ihtiyacım var



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

P
3 yıl
Binbaşı

Bu tablet hala sağlam ve çalışıyor mu :)



G
2 yıl
Yarbay

selamlar

win 8 yüklü olan şuan halen çalışan bir w835 tabletim var, açılışta sorduğu mail adresi şifresini hatırlamıyorum yıllardır kullanmıyordum. Elimde tib dosyası da var, usb belleğe ve micro sd karta Acronics programıyla yazdırdım. Ama hiçbir şekilde tablet açılırken boot vs yapmıyor. Yardımcı olabilecek varsa memnun olurum :)



F
2 yıl
Er

Merhaba bende bu tabletten var Windows 10 LTSB 2016 yükledim ama çok kasıyor elinde bu tabletin Windows 8.1 kurtarma dosyaları olan varsa upload edebilirmi çünkü konudaki tüm linkler ölmüş acil lazım saygılar.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foreverlovd12 -- 19 Haziran 2022; 12:55:38 >

H
2 yıl
Binbaşı

Bu cihaza android yükleme rehberi var mı



< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

M
2 yıl
Teğmen

elinde bu cihazdan olup sağlam ve cüzzi miktara satmak isteyenler özelden yazabilir yada ben yazarım whatsapta ayrıntıları yazışırız





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matraxx22 -- 1 Ekim 2022; 13:32:29 >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.