Üniversite dördüncü sınıf öğrencisiyim arkadaşlar birinci sınlftan beri alttan aldığım ders iki ders var, son sınıf oldum hala veremedim iki derse de aynı hoca giriyor. Vizelerimiz bitti ve birinci dersten 2 (iki) almışım sınıf ortalaması 9 (bildiğin dokuz), ikinci dersinden de 17 almışım o dersten de sınıf ortalaması 38. Yani çalışsam da geçemiyorum 5 sayfa not çıkardım bütün gece çalıştım ama aldığım not 17. Hoca iyi birine benziyor ama kimseyi geçirmiyor gitsem yalvarsam geçirir mi acaba çalışarak geçemiyorum bunu anladım.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
Keşkenim faydası olmuyor be hocam aynı hocadan ikinci dönemden de alttan dersim vardı ama geçen yıl bütlerde geçirdi bu yılda aynısını yapar mı acaba diye çok tedirginim
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >