Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
1628
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HIZ SORUNU - Flash Disk USB 3.0
C
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Aldığım ürünü Kingston DTM30/32GB 'ı NTFS 64kb ile biçimlendirdim. Hız olarak gereken verimi alamıyorum. Bilgisayarımın 3.0 usb girişine taktığım halde, dalgalı bir dosya yüklemesi oluyor ve hız 2mb - 25mb/s arasında değişiyor sonunda 16mb/s de sabitleniyor. Aynı dosyayı DataTraveler 100 G3 32GB (NTFS 64kb ile biçimli) ile atıyorum ve 32mb/s 'da sabit bir şekilde dosyayı yüklüyor. Bunun nedeni nedir?

not: Ayrıca DTM30'u 2.0 a takıp aynı dosyayı flash belleğe attığımda 19mb/s de sabitlenirken, hemen ardından 3.0 a takıp attığımda ilk başta 3-5sn 70mb/s de attığını görüyorum ardından düşüyor 20mb/s civarında seyrediyor.İşlem bitince dosyayı 3.0 da tekrardan flash belleğe attığımda aşağıdaki sonuçla karşılaşıyorum. hız 2mb - 25mb/s arasında değişiyor ve 16mb/s de sabitleniyor.

Yani kısaca 2.0 da 3.0 dan daha fazla verim alıyorum bu bellek ile ve 100 G3 aldığım flash belleğe kıyasla teknik özelliklerinde yazdığına göre daha yavaş.

2.0
< Resime gitmek için tıklayın >

3.0
< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CagatayYL -- 13 Ocak 2015; 16:30:10 >

A
11 yıl
Binbaşı

Sorunun neden kaynaklandığını bilmiyorum ama Victoria Secret Show'u pmlesene çaça :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
C
11 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Bu torrenti :) Bu da altyazısı :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @noktape
D
10 yıl
Binbaşı

Benzer sorun yaşıyorum. Çözebildiniz mi ?



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.