Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1
Cevap
984
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hız Problemi
M
9 yıl (350 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar,
Aralık 2016 ayında bir bilgisayar topladım.G4400 ve MSI Pro VDH anakartım var.Dahili ethernet girişli. Evimde ise 16mbite kadar ADSL kullanıyorum. Sorunum şu ki cep telefonundan wifi ile bağlantı hızım çok iyi 1.6mbit download alabiliyorum fakat pc de wifi de kablolu olarak ta en fazla 5-7 mbit arası alıyorum. Pc de anladığım kadarı ile birşeyler ters gidiyor ki bağlantı problemi var fakat nerededie hiçbir fikrim yok.Yardımcı olabilir misiniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

E
9 yıl (355 mesaj)
Yüzbaşı

Böyle durumlarda ethernet kartının güncel sürücüsünü yüklemek olayı çözüyor.

Kullandığın ağ kablosunda da sorun olabilir.

Modem ayarlarında sorun olabilir yeniden başlatabilir veya tekrar ayarlayabileceğini düşünüyorsan fabrika ayarlarına döndürüp tekrar kurulum yapabilirsin.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.