Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
13
Cevap
1902
Tıklama
2
Öne Çıkarma
Hitman 2 Silent Assassin Türkçe yama istek.
A
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Tüm Hitman oyunlarının hepsinde türkçe yama var ama bir tek bu oyunda türkçe yama yok, oyuna neden yama yapılmadığını bilmiyorum ama yapılırsa çok iyi olur.



W
3 yıl
Binbaşı

zamanında ben yapıyordum. epeey önce, 8-9 senesi var. sonra bilgisayarım şebeke yüzünden cortlayınca yama da gitmişti. o gün bugündür bir iki deneyen oldu ama gerisi gelmedi. sanırım steam sürümünün dil dosyaları sıkıntılı. korsan sürümünü çeviriyordum ben, hiçbir problem yaşamadan da çevirmiştim epey.



A
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Şimdi yapabilme imkanın var mı aga


Bu mesaja 2 cevap geldi.
S
3 yıl
Teğmen

Yeni araç yapılması lazım




_____________________________

Eski kullanıcı adı: Vittorio Antonio Scaletta



Bu mesajda bahsedilenler: @Argeause
W
3 yıl
Binbaşı

valla açabilen olsa çeviririm. hitman serisi epey sevdiğim bir seri.




Bu mesajda bahsedilenler: @Argeause
I
3 yıl
Yüzbaşı

Oyunun çevirisi 3-4 ay kadar önce bitti. Fakat test işlemi askıya alınmıştı. Birisinin letsplay izleyip ardından bölümleri didik didik oynayıp İngilizce kısımları dosyadan çevirmesi lazım. Çok fazla dosya var ve hepsi birbirine benzer fakat dosyaların hangi bölüme ait olduğu tam olarak net değil. Çeviren arkadaşla test edecektik aslında ama test işi biraz sıkıntılı olduğu için uğramak istemiyor sanırım, ben de fazla üstelemedim. Bugün tekrar sorarım, olursa onun çevirisiyle ya da sıfırdan çevirmek isterse @WesterLandX, halletmeye çalışırız.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

A
3 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Çevrilmesi iyi olur , Hitman serisinde bir tek Absolution ve Blood Money oynadım. Bayağıda zevkliydi yani, en baştan en sona doğru gidip Ajan 47'nin hikayesini de baştan aşağıya anlamak için ilk oyundan sona doğru oynama gibi bir planım var ama bu oyunda Türkçe yamanın olmaması biraz kötü oldu. Umarım çeviri yapılır.



O
3 yıl
Çavuş

arkadaşlar hitman çevirelecekmi? son durum nedir.



4
2 yıl
Er

Beyler bundan 3-4 ay önce vardı Türkçe Yama hatta dosyası bile duruyor bende ama dosya indirdikten sonra şifreliydi şifre koymuşlardı benle alakalı değil yani ve şifresini unuttum RAR dosyası bende olsa bile bende tekrar indirdim oynıycam diyorum ama türkçe yamasını kaldırmışlar yazık olmuş


Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
2 yıl
Er

knk rar hala duruyosa linki ver kırıp açarız


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @47ci
A
2 yıl
Çavuş
Konu Sahibi

Dosya hala duruyor mu? Adamlar oyuna Türkçe yama yaptı diye gittim oyunu aldım, aldıktan iki hafta falan sonra yamayı kaldırdıklarını gördüm. Link falan varsa veya rar sende hala duruyorsa yardımın dokunur.




Bu mesajda bahsedilenler: @47ci
W
2 yıl
Binbaşı

Bak kırdın şu an


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @MustafaY7ce
M
2 yıl
Er

neyi?




Bu mesajda bahsedilenler: @WesterLandX
T
geçen yıl
Er

son durum nedir varmı tr yama



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.