Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
1299
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hifilife.com'da Sennheiser ve diğer hi-fi ses markalarında % 60'a varan indirimler
N
4 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Arkadaşlar sese önem veren üyeler vardır aramızda diye düşünüyorum ve bu kesim için sıcak bir fırsat olduğunu düşünüyorum bu indirimlerin. Genelde normal bir fiyat standardının üstünde olan bu ürünlerde yılın bu zamanları sağlam indirimler oluyor ve çoğu kişi bu high end segmentindeki ürünleri alabilmek için bu zamanı bekliyor.

Hifilife.com üzerinde hepimizin bildiği profesyonel ses markası Sennheiser ve bunun yanında diğer profesyonel hi-fi ses markalarının (AudioEngine, Kef, Bluesound, NAD vb.) ürünlerinde yüzde 60'a varan indirimler olacakmış. Instagram'da sürekli reklamlar çıkıyor ve dikkatimi çekti. Akşam 21.00'da kampanyaları başlayacak. Bu ürünlerin büyük kısmı gerçekten pahalı olan ürünler ve indirimler de gerçekten indirim oluyor açıkçası.

Peki siz hangi ürünleri almayı planlardınız? Kablosuz kafa üstü bir kulaklık düşünüyorum, bu konuda sizin bir tavsiyeniz veya almayı düşündüğünüz farklı ürünler varsa paylaşırsanız güzel bir bilgi alışverişi olabilir. Bu arada Hifilife.com, Sennheiser'ın Türkiye distribütörü olan Bircom Telekomünikasyon'un sitesi.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >



M
4 yıl
Yarbay

Kulaklık ve ilgili ekipmanları inceme sitemhttp://kulakligim.net adresinde incelemesine bakıp alabilirsiniz. Pek çoğu güncel modeller.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

M
4 yıl
Binbaşı

%60 dediler şuan görünüyor ki %30 yazmışlar ayıp ve saçma fiyatlar çoğu yerde zaten bu fiyata bulunan ürünler menderesten kalma şekliyle bu fiyatlara benim beklentim suya düştü gsp 550 600 gibi modeller 1200 bandında yine absürt pahalı ve eski teknoloji usb yok jaklı



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.