DonanımHaber Mini sürüm 2 Ocak 2026 tarihi itibariyle kullanımdan kalkacaktır. Bunun yerine daha hızlı bir deneyim için DH Android veya DH iOS uygulamalarını kullanabilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar. Win 10 usb si hazırladım. Uefi olarak. Ama gpt yapmam gerekiyormuş hdd yi. Bunu bilmiyordum. C ye format atacağım icin C yi komple silmiştim. Tekrar 7 yaptım usbyi. Öyle atmayı denedim hata verdi. Bu sefer dvd ile win10 atmaya çalıştım yine hata verdi. Şuan hiçbir şekilde format atamıyorum ne yapabilirim ? Hata dediğim bu ;
Win 10 usb si hazırladım. Uefi olarak. Ama gpt yapmam gerekiyormuş hdd yi. Bunu bilmiyordum. C ye format atacağım icin C yi komple silmiştim. Tekrar 7 yaptım usbyi. Öyle atmayı denedim hata verdi. Bu sefer dvd ile win10 atmaya çalıştım yine hata verdi.
Şuan hiçbir şekilde format atamıyorum ne yapabilirim ?
Hata dediğim bu ;
< Resime gitmek için tıklayın >
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >