Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
4
Cevap
1129
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hesabım yine başka server'a aktarılmış?
J
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

20 eylülde TR server'ı açıldığında EU-EAST deki hesabım TR serverına aktarılmıştı ve ücretsiz geçiş hakkı verilmişti bende EU-WEST e geçmiştim ancak bu akşam girmeye çalıştım, hesabımın yine aktarıldığını söylüyor şuan nereye aktarıldığı hakkında dahi bir bilgimi yok deneyip görmem gerek, böyle saçma şey mi olur allah aşkına?

EDİT:Hesabım: EU-EAST e aktarılmış.

EDİT 2: Tekrar EU-WEST e aktarıldım.

kafayı yemem an meselesi ancak sonuç olarak herşey düzeldi.

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J'aime le gâteau -- 22 Eylül 2012; 0:47:14 >

A
13 yıl
Yarbay

Eastten gelenleri geri easte atıyorlardır inşallah


Bu mesaja 1 cevap geldi.
R
13 yıl
Yarbay

bende bugün trye geçerken westden eune geçirildim.. ticket attm ses seda yok..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

J
13 yıl
Binbaşı
Konu Sahibi

quote:

Orijinalden alıntı: Advancensar

Eastten gelenleri geri easte atıyorlardır inşallah

Şimdi mail geldi ve herşey anlaşıldı, zamanında west e geçtiğim için purchases historyim görünmüyor diye mail atmıştım onlarda beni easte geçirip refund yapmamı sonra otomatik olarak transfer olacağımı söylemişler.



C
13 yıl
Binbaşı

Weste geceyim derken zaman tunelinden gecmisim simdi magaradayim :(



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.