Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
1000
Cevap
147012
Tıklama
5
Öne Çıkarma
Her bütçeye uygun - Buzdolabı Önerileri
A
5 yıl
Binbaşı

Konu başlığı 2500 TL'lik buzdolabı tavsiyesi. Millet gelmiş burada 5 bin Tl lik dolaplardan bahsediyor.



Konu başlığı 2500 TL'lik buzdolabı tavsiyesi. Millet gelmiş burada 5 bin Tl lik dolaplardan bahsediyor.
Yoruma Git
atom-karınca - 5 yıl +15
Merhaba, Liebherr bence en iyisi bu alanda diye hep yazıyorum. Ve bence Liebherr hariç diğer modeller fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Malzeme kalitesi olarak Profilo ve Samsung modellerine g...
Yoruma Git
Yorumun Devamı @CAN@ - 5 yıl +4
O
6 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konunun başlangıcı buzdolabı almak içinde ama bir anda herkesin fikir aldığı Uzman arkadaşların yardımcı olduğu bir ana konu başlığına dönüştü.
Fikir almak istediğiniz buzdolabı markalarını konuya cevap yazarak uzman forumdaş arkadaşlar yardımcı olacağına eminim. Herkese uzun ömürlü beyaz eşyalar olsun.


Merhabalar arkadaşlar 6 senelik çift kapılı buzdolabımız bugün tamamen ömrünü yitirdi. Servis 800 tllik masraf çıkardı. Acil 2500TL Ye Kadar buzdolabı arıyorum. Erzakları komşuya koyduk ama nereye kadar.


LG GC-B559EQQZ modelini yukko.com dan 2.667,36 TL ye satın aldım.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oxer1 -- 2 Mayıs 2021; 18:49:19 >

@
5 yıl
Yarbay

Merhaba, Liebherr bence en iyisi bu alanda diye hep yazıyorum. Ve bence Liebherr hariç diğer modeller fiyatını kesinlikle hak etmiyor. Malzeme kalitesi olarak Profilo ve Samsung modellerine göre çok daha önde. Fiyat olarak çıkabiliyorsanız önceliğiniz Liebherr olsun, eğer biraz daha uygun fiyatlı bir cihaz isterseniz Profilo olabilir. Ama bence fiyatını hak etmiyor dediğim gibi.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @atacanb
O
3 yıl
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Konunun başlangıcı buzdolabı almak içindi. Ama bir anda herkesin fikir aldığı Uzman arkadaşların yardımcı olduğu bir ana konu başlığına dönüştü.
Fikir almak istediğiniz buzdolabı markalarını konuya cevap yazarak uzman forumdaş arkadaşlar yardımcı olacağına eminim. Herkese uzun ömürlü beyaz eşyalar olsun.



İ
2 yıl
Yarbay

Artık tavsiye yazanda kalmamış, Bir Siemens satıcısı dışında, yazan yok. En iyisi bayiye gidip ne çıkarsa bahtına deyip almak



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
@
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Hocam yeniden konu açmak istemedim.

Ben de kuzenim için yeni buzdolabı bakıyorum, dış gri inox olmalı. Ve No-frost özelliği olsun istiyoruz.

Şimdilik bulduğum en uygun fiyat performans modeli "Profilo BD3257L2NN"

Sizce bu model nasıldır ? Eğer bu olmaz ise bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka bir model var mıdır ? Daha önce profilo'nun hiç bir malzemesini kullanmadım. Fiyat uygun diye bu model denk geldi. Arçelik istiyordum, ama Arçelik fiyatları yüksek.

Sizce bu model nasıldır ?

Teşekkür ederim.


Merhaba, seçtiğiniz model uzun süredir piyasada olan giriş modeli bir ürün. Fiyat/performans açısından çok kötü sayılmasa da artık elektrik tüketimi konusunda biraz geride kaldığını söyleyebilirim o fiyat için. Başlıktaki fiyat aralığında gri/inox model tavsiyelerim;

Dondurucu Üstte Modeller

1-)LG GC-M502HLHM
2-)Altus AL 375 NSX (Arçelik üretimidir.)
3-)Arçelik 570470 MI
4-)Beko 970470 MI
5-)LG GC-H502HLHU

Dondurucusu Altta Modeller
1-)Hotpoint-Ariston B H TNF 5322 OX (Whirlpool/Bauknecht teknolojisi ile üretilmektedir.)
2-)Samsung RL4323RBASP
3-)LG GN-B559PLCZ
4-)Altus ALK 470 NSX

Şeklinde olur. Bu modelleri fiyat açısından araştırıp, inceleyin ve içinize sineni alın derim. Hotpoint-Ariston B H TNF 5322 OX buzdolabını bir yakınıma aldırdığım için iyi biliyorum, sessiz ve enerji tasarruflu, geniş hacimli iyi bir model olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Whirlpool/Bauknecht teknolojisi ile Türkiyede üretilen bir cihazdır. Bu fiyat aralığında gri/inox model arayan arkadaşlarımız listeden yararlanabilir fikir vermesi açısından.


Bu mesaja 4 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Legolas246
B
6 yıl
Teğmen

Pttavm sitesinde liebherr ctnef 5215 çelikten nofrost buzdolabı 2250tlye satılıyor daha öncede yazdım ve bu fiyata bu ürün varken hotpoint vestel profilo gibi ürünleri konuşmak şaka gibi oluyor. Liebherr 4yıl garantili. Mieleye buzdolabı yapan firma.. Avrupada 5-6000tl fiyatları..



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

_
6 yıl
Yarbay

Samsung RT46K6000WW modelini geçtiğimiz Eylül ayından beri kullanıyorum çok da memnunum. O zamanlar 1799 TL gibi bi fiyata almıştık.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

@
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Exnuc

Çok teşekkür ediyorum. Burada herkese sıkılmadan tek tek cevap veriyorsunuz. Allah razı olsun. Tecrübelerinizden faydalanacağız.

Alıntıları Göster
Rica ederim, yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana. Zaten forum bu yüzden varya, birbirimize yardımcı olmaya çalışalım, eleştirelim, doğrusunu öğrenelim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Exnuc
@
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: sergeant43

Can üstadım merhaba buzdolabı almam lazım bosch kdn 53 nw 22 n modelini inceledim tek kişi kullanacak biraz büyük ama almışken bir kere alınıyor ötekii evde bosch var memnunuz fiyat olarakta 2400 civarı sende tavsiye edermisin yoksa başka marka muadili olan fiyat olarak uygun tavsiyen varsa bakar incelerim

Şimdiden teşekkürler saolasın
Merhaba, aynı fiyata hatta daha ucuza Arçelik 570465 MB modelini tercih etmek çok daha mantıklı olur. Bosch A+ iken Arçelik A++ enerji sınıfına sahip ve daha uygun fiyatlı. Tek kişi için fazlasıyla işinizi görür


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sergeant43
S
5 yıl
Yarbay

Arkadaşlar merhaba,

Çekirdek aileler için önerebileceğim bir ürün.
Kayınvalideme aldım geçen hafta cumartesi elimize geçti, detaylı özelliklerine bakmak isteyenler aşağıdaki linke bakabilirler.

Tüm Türkiye'ye ücretsiz teslimatla yardımcı olabilirim. Fiyat konusunda 0553 397 6676 dan ulaşabilirsiniz.

Enerji verimliliği sınıfı * A ++
Yıllık enerji tüketimi: 270 kWh / a
Gürültü seviyesi:40 dB
Ürün boyutları (H / W / D):185,2 / 69,7 / 76,0 cm
Net kapasite, toplam: 418 l


https://home.liebherr.com/media/hau/brochures/household-appliances/en-le/pdf/liebherr-download-en-gb-topfreezer-2017.pdf

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shopsiemens -- 11 Ocak 2019; 13:12:43 >

@
5 yıl
Yarbay

Kalite olarak Liebherr açık ara önde. Servis ile işiniz pek olmaz ama olursa da forumdaki arkadaşlarımızın deneyimlerine göre olumsuz bir yoruma da rastlamadım. Büyük şehirlerde zaten servis sorunu olmayacaktır.

Arçelik cihazlarının dondurma kapasiteleri diğer markalara göre genelde düşük kalıyor. Tahminimce enerji tüketimini arttırmamak adına daha düşük kapasitelerde kalıyor. Buzdolabının yalıtımının zayıf olmasından da kaynaklanabilir. Bir bilgim yok bu konuda sadece tahmin ediyorum.



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @Xyclist
@
5 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: Birbilenesormalı

Merhaba. Hocam size ve birkaç kişiye daha sormak istiyorum. Derinliği az ama enine geniş olan 86 cm. genişlikte : renk beyaz: 3 bozdolabı buldum. Benim için kapı yönünün değişmesi çok önemli. Sharp modellerinde önceden değişiyormuş kapı yönü. Şimdi değişmiyormuş. Kombi asla istemem. Bana göre kullanışlı değil çünkü. Üstten dondurucu olan dolaplar içinde en geniş olan 3 model tespit ettim. Bunlar hakkında bir yorumunuz varmı ? Fikri olan arkadaşlarda yazabilir. Teşekkür ederim. Profilo, LG ve SHARP hakkında bilginiz varmı ? Profilo BD2075W2VN A+ 597 LT No Frost Buzdolabı geniş buzdolabı 597 litre. 86 cm ----- Sharp SJ-XG740M-SL/BK/WH Mega Plus Buzdolabı ------ LG GR-H762HQHU genişlik 86 cm. 604 Litre.
Merhabalar. Seçtiğiniz 3 cihazda oldukça iyiler. Hepsi tercih edilebilecek kaliteli modeller. Seçim size kalmış. Profilo fiyat avantajıyla bir tık önde bence. LG A++ enerji sınıfıyla öne çıkıyor. Sharp modeli de oldukça kaliteli, sadece fiyat ve servis desteği düşündürücü bence. Hangisi sizin için daha uygunsa onu alın derim.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Birbilenesormalı
M
3 yıl
Yüzbaşı

Tüm Avrupada yeni enerji verimlilik sınıflandırmasına geçildi. Eski sistemde (A++) olan (F) oldu, (A+++) olan (D) oldu. Yeni çıkan buzdolapları da bu sınıflandırmayı kullanıyor.



A
2 yıl
Teğmen

çoğu firma ihracat yapıyor zaten yurtdışı satış fiyatları kur farkına rağmen türkiyeden daha ucuz yeni evliler de var boykot moykot hikaye bu dönemde buzdolabı lüks değil ihtiyaçtır


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @onurkse088
@
6 yıl
Yarbay

Merhaba, detay vermemişsiniz fakat genel olarak bu fiyat bandında Profilo BD3056W3VN modeli tercih edilebilir. Renk, boyut vb. gibi detaylar verirseniz alternatif cihazlar önerilebilir.


Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @oxer1
L
6 yıl
Binbaşı

Hocam çok teşekkürler.

Yakınınıza aldığınız için Hotpoint'i ben de şu an için ilk sıraya koyuyorum. Firma olarak biraz önyargılıyım aslında Hotpoint-Ariston'a. Geçmişte bu forumda çok kötü şeyler yazıldı. Gerçi marka takip etmenin bir manası yok, arçelik fırın aldık 6 sene önce, mal gibi. Her yıl en az bir kere servis çağırıyoruz.

Hangisini aldığımızı buraya yazarım. İki günlük forum araştırmalarım sonucu:

Çamaşır makinesi: Profilo CMG140D 9kg

Bulaşık makinesi: Profilo BM4225EG

Buzdolabı: Hotpoint-Ariston B H TNF 5322 OX

Şimdilik liste böyle görünüyor. Bulaşık makinesi çok yüksek ihtimal aynı özellik inox bir model ile değiştirilecek.

Hocam teşekkürler tekradan


Bu mesaja 3 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @@CAN@
@
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: mafe


quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@


quote:

Orijinalden alıntı: mafe


quote:

Orijinalden alıntı: @CAN@


quote:

Orijinalden alıntı: Legolas246

Hocam yeniden konu açmak istemedim.

Ben de kuzenim için yeni buzdolabı bakıyorum, dış gri inox olmalı. Ve No-frost özelliği olsun istiyoruz.

Şimdilik bulduğum en uygun fiyat performans modeli "Profilo BD3257L2NN"

Sizce bu model nasıldır ? Eğer bu olmaz ise bu fiyat aralığında önerebileceğiniz başka bir model var mıdır ? Daha önce profilo'nun hiç bir malzemesini kullanmadım. Fiyat uygun diye bu model denk geldi. Arçelik istiyordum, ama Arçelik fiyatları yüksek.

Sizce bu model nasıldır ?

Teşekkür ederim.


Merhaba, seçtiğiniz model uzun süredir piyasada olan giriş modeli bir ürün. Fiyat/performans açısından çok kötü sayılmasa da artık elektrik tüketimi konusunda biraz geride kaldığını söyleyebilirim o fiyat için. Başlıktaki fiyat aralığında gri/inox model tavsiyelerim;

Dondurucu Üstte Modeller

1-)LG GC-M502HLHM
2-)Altus AL 375 NSX (Arçelik üretimidir.)
3-)Arçelik 570470 MI
4-)Beko 970470 MI
5-)LG GC-H502HLHU

Dondurucusu Altta Modeller
1-)Hotpoint-Ariston B H TNF 5322 OX (Whirlpool/Bauknecht teknolojisi ile üretilmektedir.)
2-)Samsung RL4323RBASP
3-)LG GN-B559PLCZ
4-)Altus ALK 470 NSX

Şeklinde olur. Bu modelleri fiyat açısından araştırıp, inceleyin ve içinize sineni alın derim. Hotpoint-Ariston B H TNF 5322 OX buzdolabını bir yakınıma aldırdığım için iyi biliyorum, sessiz ve enerji tasarruflu, geniş hacimli iyi bir model olduğunu kesinlikle söyleyebilirim. Whirlpool/Bauknecht teknolojisi ile Türkiyede üretilen bir cihazdır. Bu fiyat aralığında gri/inox model arayan arkadaşlarımız listeden yararlanabilir fikir vermesi açısından.

hocam ben de buzdolabı değiştirme arefesindeyim. bahsettiğiniz hotpoint modeli 3-4 cm uzun kalmakta. yine aynı markanın tavsiye edeceğiniz modeli var mı? aynı teknolojiyi kullanması açısından söylüyorum.

Merhaba, eğer aynı markadan almak istiyorsanız diğer ürün dışında önerebileceğim tek ürün Hotpoint - Ariston T H TNF 9322 OX olur. Ölçüleri (YxGxD): 190x70x73 cm şeklinde. Yine de cihazı gidip yerinde görün derim. Zira sitedeki bilgilerin güvenilirliği %100 değil dediğim gibi. Fakat inceleme fırsatı bulmuştum diğer modelden daha kısaydı. Eğer buzdolabını koyacağınız yerin ölçülerini ve bütçenizi söylerseniz alternatif önerilerde bulunulabilir

teşekkürler. yükseklik 191 cm genişlik 73 cm sınırım. marka takıntım yok. beyaz ve kombi tarzı olsa iyi olur ama kombi şart değil. 3000 tl civarı düşünüyorum. hotpoint e2bl 19213 için 2000 tl fiyat aldım eskidji de. Active Oxygen özelliği var bu üründe ama nedir bilmiyorum. altus modeli de inceledim. görsel olarak geride ama satıcı övdü bayaa. tekrar teşekkürler.

Merhaba, 3000 TL civarına sizin kriterlerinize uyan beyaz model tavsiyelerim;

Kombi Tip
1-)LG GC-B559PQCZ
2-)LG GC-B559EQQZ
3-)SAMSUNG RL4323RBAWW modelleri olur. Alternatif markaların cihazları yükseklik olarak 1 veya 2 cm daha fazla oldukları için liste dışı tuttum.

Dondurucu Üstte Tip
1-)Arçelik 5505 NE (Kriterlerinize uygun olan en az elektrik tüketen dondurucusu üstte cihaz.)
2-)SIEMENS KD56NPW32N
3-)Liebherr CTN5215 (Fiyatına göre kalitesi en yüksek olan cihaz. Liebherr soğutucu ürünler konusunda en iyi markadır bence.)
4-)LG GC-A502HQHU
5-)LG GC-H502HQHU şeklinde olur. Liste daha da uzayıp gidebilir fikir vermesi açısından bu modelleri icelemenizi tavsiye ederim. Size uygun olduğunu düşündüğünüz model hangisiyse inceleyip tercih yapabilirsiniz




Bu mesajda bahsedilenler: @mafe
@
6 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: MmN20

Can Bey merhaba,

yeni bir eve taşınacağım yavaştan beyaz eşyaları belirliyorum ama buzdolabında tavsiyeye ihtiyacım var.

evde koyacağım yerde boyut sıkıntım yok. genişlik yükseklik derinlik vb ölçüler sorun teşkil etmiyor.

bana beyaz renkte A++ tek kapılı buzdolabı(derin dondurucuyu ayrı alacağım) 2500-3000tl bandında uzun süre taze tutan ve teknik serviste uğraştırmayan, ayrıca yedek parça bulunabilirliği kolay olan bir marka önerebilir misiniz?

teşekkürler
Aslında aradığınız kriterlere tam uyan cihaz Profilo BD1036W3VV modeli. Fakat üretimden kalkmış sanırım. Belki bayilerin elinde kaldıysa veya internette bulunabilir. Bunun dışında Liebherr KB 4260 Premium BioFresh tartışmasız en kaliteli cihaz. Ama fiyatı bütçenizin üzerinde kalıyor. Bunun dışında olan beyaz modeller oldukça eski ve A+ enerji sınıfı modeller. İnox düşünürseniz A+ veya A++ daha gelişmiş model seçenekleri var.




Bu mesajda bahsedilenler: @MmN20
İ
6 yıl
Yüzbaşı

Emeğiniz için teşekkür ederim




Bu mesajda bahsedilenler: @@CAN@