Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
2470
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hepsiburada Yenilenmiş Apple iPhone
Y
8 yıl
Onbaşı
Konu Sahibi

Hepsiburadadan Yenilenmiş İphone 4 almayı düşünüyorum.Anneme alıcam öyle özellik falan pek önemli değil annem için ne kadar kullanacagını bile bilmiyoru. Sadece şu an ki telefonunun interneti yok arkadaşları whatsapp kullanınca oda söylüyo bana hep konusuyolar falan diye onun için alıcam öğrenciyim bende part-time çalışıyorum alabileceğim telefon 500 lira maksimum bu ürün bana mantıklı geldi. Herhangi bir sorun olur mu sağlıklı mıdır bu ürünü almam linkini yazdım. Bilgi verirseniz sevinirim.
http://www.hepsiburada.com/yenilenmis-apple-iphone-4-8-gb-ikinci-el-p-TELCEPYN48-B



L
8 yıl
Teğmen

Onun yerine şunu;http://www.hepsiburada.com/yenilenmis-apple-iphone-4-16-gb-ikinci-el-p-TELCEPYN416-S al bence 20 tl için 8 GB alınmaz. 8 GB versiyonu ios 7 16 GB versiyonu 9.2 arada çok fark var.



M
6 yıl
Er

Yenilenmiş telefon easycep.com sitesinden alınır. Bütün telefonlara 12 ay garanti veriyorlar ve telefonlar satılmadan önce içerisindeki veriler kalıcı olarak siliniyor. Ben kullandım çok memmun kaldım gelen telefon çok temiz siparişi verdikten 1 gün sonra kargoya verildi. Ayrıca kurumsal oldukları için bütün telefonlara cevap veriyorlar ürün geldiğinde arayıp ürünü aldınız mı memmun musunuz diye soruyorlar. Gerçekten başarılı



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.