Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
3
Cevap
887
Tıklama
0
Öne Çıkarma
Hepsiburada rezilliği!
E
8 yıl (408 mesaj)
Yüzbaşı
Konu Sahibi

Merhaba arkadaşlar.
27.01.2019’da Hepsiburada üzerinden Rx580 Armor ekran kartı aldım.
Kart teslimatı hızlı idi ancak sorun ürünün kendisinde!
Kartın güvenlik şeridi açılmış, hatta içindeki güvenlik şeridi dahi açılmış ve kart sıfır kategorisi ile pazarlanıyor.
İade işlemi için vaktim yok video editing işi ile uğraşıyorum ve bir sürü işim birikti.
Hepsiburada’ya yazdım, bu durumun sorumluları kim ise hesaplaşacağım diye.
Tüketici Hakları’na başvurup Bimer ve Cimer’e de yazacağım bu aymazlığı.
İlk defa başıma geliyor ve kendimi enayi yerine konulmuş hissediyorum.
Ben kartın miningde kullandığından şüphe ediyorum geldiği depo neredeyse bulunmasını ve bu işin sorumluları kim ise bana bilgi verilmesini talep ediyorum.
Sıfır etiketli bir ürünü hangi gerekçe ile güvenlik şeridini açarak gönderiyorsunuz???
Bu işin takipçisi olacağım ve gelişmeleri buradan sizlere iletileceğim ve bu rezilliği her yerde duyuracağım.
Tüketici olarak bizleri enayi yerine kimse koyamaz hakkımı adalet önünde de arayacağım.
Ekte görsellere bakın ne dediğimi anlarsınız.


< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >



< Resime gitmek için tıklayın >

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

L
8 yıl (3805 mesaj)
Binbaşı

Muhtemelen iade olan bir ürün depoda karışmıştır iade etmeniz bence en kolay yolu. Çok haklısınız insanları kendi hataları yüzünden madur ediyorlar ama netten alışverişin riskli yanlarından birisi bu da.
Bir kaç yıl önce arkadaşıma win. kurulu laptop sipariş ettik dos la geldi makine (sizinki gibi bir durumda değil yani) aradım iade aldılar hemen. Yani çabuk çözüme ulaşsın isterseniz konuşup kartı aldırmak yada yenisiyle değiştirtmek en kısa yol gibi.



İ
8 yıl (548 mesaj)
Teğmen

çok acelen varsa hepsiburadadan niye alıyon git vatandan al , yada abc elektronik marketlerden , herkesin de her işi acil zaten. burda çemkirmene gerek yok zaten tüketici olarak hakkındır koşulsuz iade etmek. bu işi de insanlar yapıyor sonuçta. adamla hesaplaşsan nolucak ? ne diycen adamlara ? kes lan sesini bebe bıdı bıdı yapma yap iadeni geç derse ne diycen ? Az sakin olun hocam iade edin yada değişim isteyin işte bu kadar basit :)



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

L
8 yıl (1724 mesaj)
Teğmen

İade et vega al



< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.