Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir, 1 mobil kullanıcı
101
Cevap
8689
Tıklama
11
Öne Çıkarma
Cevap: Hepsiburada.com tarafından kırık TV ile ortada bırakıldık. Hakem heyeti süreci ve MUTLU SON! (6. sayfa)
T
3 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

garanti bozulacağından kutu açılamaz. bu nedenle tüketici yüzde yüz haklıdır. kesinlikle itiraz edin. hakkınız var.




Bu mesajda bahsedilenler: @mitrexx
C
6 ay
Çavuş

Yıllar geçmiş aynı problemler devam ediyor. Getir alışveriş üzerinden MediaMarkt satıcısından Philips 43 inç TV satın aldım. Borusan lojistik firması kargocu. Dün yetkili servis geldi, kutuyu açtı aparatları takıp fişi prize taktı, bir baktım ekranda kırık var. Sonra bunlar kutuya bakıp sıkıntı var mı diye bakmaya başladılar. Kutuda patlak falan yok sadece yüzeysel ufak çizgiler var. İçindeki staforda hiçbir sıkıntı yok. Bunlar o kadar işbilmez ki sorunu philipsden atmak için stoklama, nakliye sırasında hasar oluşmuş gibi tutanak düzenledi kabul etmediğimi bildirdim. Medimarkt ile mailleştim, onlarda servisden iade değişim tutanağı gönderirsem iade veya değişimi kabul edeceğini söyledi. Yetkili servis o kadar sorumsuz ki Böyle bir tutanak düzenleyemeyeceklerini söylediler. Topu kargo firmasına atmaya çalışıyorlar. Kargodan gelen ürünün içini göremediğimiz için ve kendimiz açıp da Garantinin başlamasına engel olmak istemediğim için servisin gelip kapalı kutuyu açıp kurmasını istemiştim. Serviste utanmadan kendiniz de açabilirdiniz dedi.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
G
6 ay
Yarbay

Belirli bir inç altındaki televizyonların kutusunu bizim açabileceğimizi beyan ediyorlar hocam bu bilgi doğru. Mesela ben Next marka bir televizyon almıştım seneler önce. Çağrı merkezini aradım kurulum için şu şu altı inç tv leri kendiniz açıp kurabilirsiniz sorunlu bir cihaz ise bizi arayın demişlerdi. Eğer garantilemek isterseniz kutuyu açarken video çekin demişti. Tabi sizin bahsettiğiniz markada prosedür nasıldır bilmiyorum ben deneyimimi aktarmak istedim sadece hocam.




Bu mesajda bahsedilenler: @cakal20
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.