Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
717
Cevap
41312
Tıklama
6
Öne Çıkarma
Cevap: HECO hoparlör kullananlar ve paylaşım başlığı (16. sayfa)
A
7 yıl
Yarbay

Can hifi bu hobide en son güveneceğim ve inanacağım yer maalesef.. Direk hedef gösterir gibi oldu ama maalesef iki kötü deneyimim var ve gözümün içine baka baka ikisinde de yalan söylediler birinde firma sahibi diğerinde de firma çalışanı.. Bir daha kapısından geçmedim geçmem de.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
A
7 yıl
Yarbay

👍🏻🙋🏻‍♂️



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @tema59
İ
7 yıl
Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: atalayalper

Can hifi bu hobide en son güveneceğim ve inanacağım yer maalesef.. Direk hedef gösterir gibi oldu ama maalesef iki kötü deneyimim var ve gözümün içine baka baka ikisinde de yalan söylediler birinde firma sahibi diğerinde de firma çalışanı.. Bir daha kapısından geçmedim geçmem de.

Hocam kime güveneceğiz ki?

Ne demişler İyi Niyet Duy Ama Güvenme..

Ben de deşifre edeyim, Dikmen den Anfi + Haporlor aldım, Telefonda buna Kablo var mı dedim, Yok dediler... Kargoya vermişler o sırada..Baktım sitesinde KABLOLAR var??

İnsan Pakete Kablo koyar parasını da veririz..

YOK dedi...Gittim Kadıköyden 0,5 basit bir kablo aldım, Sonra başka yerden yeni kablo aldım..

Şu var ki, her satıcı kendi malını satmak ister..Bilmiyorsanız da size alakasız şeyler de söyleyebilirler, Şüpheli olmak lazım...

O kadar yazı okudum Kablo olayında, her firma kendi Kablosunu övüyor, hepsi farklı teknoloji kullandığını iddia ediyor...Yani bu basit Bakır kablonun metresi kaç Eurodan satılıyor ya insanın içi gidiyor..

Kayıpsız müzik diye bişey iddia etmişler..ne kadar kayıpsız olsa da siz bunu Canlı dinlemiyorsunuz, ya Cd de, ka Digital ortamda yine kablodan geliyor....Neyse uzun hikaye :)





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 11 Mart 2017; 12:18:0 >

İ
7 yıl
Yarbay

aman abi kablo bu sektörün kanayan yarası bir dram,hiç girme o konuya şimdi :)


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 yıl
Yarbay





Bu mesajda bahsedilenler: @ilkerinanç
İ
7 yıl
Yarbay

Arkadaşlar, Tidala Denemek için 30 günlük üye oldum, Şu Hifi kalitesini meraktan..Kredi Sanal Kart verdim amma, üyelik iptali göremedim..

Üye olup 30 gün dolmadan -deneme süresi- çıkan var mı?

Tidal pek kullanışlı değil deniliyor, spotifyden kaliteli de olsa albüm şarkı sayısı, hız konusu vs vs vs..

Beni zorunlu üye yapmasın bu TIDAl da??

Netten buldum üyelik iptalini ama No found COIN diye bir yazı çıkıyor?





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 11 Mart 2017; 19:46:32 >

M
7 yıl
Yüzbaşı

arkadaşlar merhaba 2 hafta önce aldığım zidoo x8 cihazımı satıyorum. cihazdan çok memnunum fakat ani gelişen işyeri ortaklığını almam nedeniyle nakit ihtiyacından dolayı satmaktayım. ayrıca yurtdışından geçen hafta aldığım siyah marantz sr5011 avr de satılıktır. kutusunda denemek için kullanılıp tekrar kutulanmıştır. ayrıca 1 ay önce alınmış faturalı garantili heco victa prime 252a siyah subwoofer de satılıktır. o da kutusunda sıfır.ayrıca heco victa prime 102 centerde var.birde heco victa prime 202 var

x8 aldığımda fiyat 109 dolardı. 400 tlye veririm (FORUMDA SATILMIŞTIR)
sr5011 toplam 3050 tlye maloldu bana türkiye fiyatı 6 milyar. 2990 tl olur.(FORUMDA SATILMIŞTIR)
252a subwoofer ise 980 tl olur. (FORUMDA SATILMIŞTIR)
hepsi 0 çiziksiz deneme amaçlı açılıp orjinal eksiksiz kutularındadır.
heco victa prime 102 centerde 400 olur. (FORUMDA SATILMIŞTIR)
birde heco victa prime 202 420 olur.(FORUMDA SATILMIŞTIR)
isteyen olursa pm atabilir.





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metedoruk -- 16 Nisan 2017; 1:27:14 >
Bu mesaja 4 cevap geldi.
İ
7 yıl
Yarbay

Heco 302 arka porta Sünger kapamak, sesi daha Tok yapıyor, denedim oldu gibi, bilgisi olan var mı?



G
7 yıl
Er

Selam arkadaşlar,

Yamaha A-S301 ve Heco Victa Prime 302 ile hifi dünyasına giriş yaptım.

Hoparlör seçiminde bu forum üzerindeki genel yorumlara bakarak heco almaya karar verdim,1 haftadır heco'lar ile sistemi kullanıyorum çoğunlukla tv üzerinden optik bağlantı veya telefon üzerinden spotify veya karnaval gibi uygulamalardan müzik dinliyorum.
sdcvn arkadaşımız ile neredeyse aynı sistemi kurmuşuz, bende sesteki netliği belki konum belki de ses kaynaklarından dolayı tam istediğim gibi alamadım henüz, Profigold hop kabloları kullanıyorum.

Hoparlörleri almadan önce kuzenimin Klipsch R15M'leri ile anfiyi test ettik ses netliği heco'lara göre daha başarılıydı farklı tarzlardaki şarkılarda enstrüman sesleri çok daha berraktı, Heco'nun artısı alt frekanslarda ortaya çıkıyor.
(Heco ile Klipsch kıyası doğru olmayabilir ama tecrübemi dile getirmek için belirttim)

Heconun kendi jumperlarını da çıkarıp kullandığım kablodan kesitler yapıp bağladım.
Heco bu seviye için bence başarılı bir hoparlör,forumda da belirtildiği gibi bu pişme süreci sonrasında daha tatmin edici olacağını düşünüyorum.


Bu mesaja 1 cevap geldi.
İ
7 yıl
Yarbay

Hayırlı olsun...

heco 302 lerin BAS gücü çok iyi, bana biraz fazla geldi BASS.Kısmama rağmen tam kafa sesime uygun olmadı..

Bazen çok beğeniyorum bazen iyi gelmiyor, sanırım müzik ve türden kaynaklı..

Heco arka portu bir Bezle tıkadım, ses daha TOK geldi en azından BASS ugultusunu Kabin içine hapsettim..Sünger kestim ama süngerin farkı olmadı..

Duvara Yakın-Açık, dinleme alanına Açılı vb şekillerde her farklı denemede ses daha değişik oluyor denemenizi tavsiye ederim..

2 Hap. arası mesafe 3 metre tavsiye ediliyor ama benim o kadar mesafem yok..

Kablo olayı..maalaesef Şehir efsanesi..Ben Banbridge denilen bir kablo kullandım, sonra 250 Tl verip Supra Ply 2.0 aldım, fark etti diyemem..Kablo işi etkisi varsa da kulağın farkedeceği birşey değil bence..

Hecolar güzel güçlü ama dinleme alanı, akustik eşyalar vs etki ediyor gibi, ben değiştirmeyi düşünüyorum Önden Portlu bir model ve Haporlor çapı küçük birşey olabilir..Heco çok Hacimli Dev kolon..benim alanıma fazla geldi gibi, öyle hissediyorum..

TIDAL sitesi Spotifyden daha kaliteli deniyor müzikleri deneyebilirsiniz..

Spotfy, Bluetooth yeterli..Ben Anten Kablosundan Radyo dinliyorum , siz hesap edin :) Spotify açınca sanki FLAC mış gibi geliyor..

**Slow müziklerde Joy Fm, Power Love, Kral Pop, Süper Fm, Power Türk..gayet güzel ama, Eksen,Rock FM gibi ROCK , Power FM, Metro gibi yabancı kanallarda perfonmansını begenmedim..Arka Portu kapatınca Bu kanallar güzel oldu ama bu sefer diğerleri kötü gelmeye başladı..

A-B seceneği ile sanırım 2 farklı çift Haporlor kullanmak gerek..Slow için A, Rock için B..gibi..

Her tarza uygun haporlor varmı bilmiyorum..Full Rangeler var ama..Pek bahsi geçmiyor..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 18 Mart 2017; 16:29:9 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @GialloBlu
G
7 yıl
Er

Teşekkür ederim,

bu bez olayını bende deneyeceğim, benim hissettiğim eksiklik mid ve tiz tarafındaki berraklıkla alakalı tabi bu seri bir hop'tan hepsini beklemek te belki yanlış ama aldığımız ürün her yönüyle güzel olsun istiyoruz ;)

Benim sistemi kurduğum alanda eşya anlamında çok rahat değil onunda sesteki etkisini tahmin edebiliyorum.

Hoparlör kalosu olayına katılıyorum,bende profigold'u özellikle seçmedim alırken orta seviye bişey istedim bunu verdi,daha iyi bişey almak gibi bir fikrim şu an yok.

Müzik tarzımız yakın bende bu müzik kanallarını çoğunlukla dinliyorum, Tidal' bilmiyordum, bende enteresan bi şekilde tv üzerinden optik kablo ile aldığım ses daha net geliyor ama kaynak arayışım devam ediyor. Tidal'i inceliycem.
Bugün spotify üzerinden ses netliğini anlamak için jazz, reggae ve blues dinledim tiz tarafında bir uğultu hissettim.
Telefondan dinlemek için iyi bir rca to stereo kablo almam gerek hala araştırıyorum,
Bu sefer acele etmek yok ;)

İleride bi wiring olayını bi deneyeceğim bir farklılık görürsem paylaşırım.



T
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Heco'lar genel olarak rock ve türevleri müziklerde o kadar iyi değiller. Ama nefesli yada vokal ağırlıklı müziklerde ise gayet iyiler.

Hoparlör arası mesafe ise dinleme mesafenize göre değişir. Bu işin ideali hoparlörler ve sizin dinleme pozisyonunuzun bir eş kenar üçgen oluşturması şeklindedir.

Raf tipi hoparlörlerde, hoparlör ayaklığı konusu ise ciddi bir fark yaratıyor. Ben şu an ki sistemdeki surround hoparlörleri deneme amaçlı öne çekip ahşap tv sehpasının üzerine koyduğumda ses gerçekten çok tırt olmuştu. Ama ayaklarla beraber kullanınca çok daha detaylı ve tane tane çalmaya başladılar.
Burada hoparlör ayağının sağlamlığı ve rijitliği de önemli. Piyasada 100 TL'ye çifti satılan Sonorous sp-100 ayaklar orijinal hali ile çok hafifler. Bunların içini kumala doldurup altına da granit yapıştırınca sese ciddi bir katkısı oldu.
http://www.hepsiburada.com/sonorous-sp-100b-blk-hoparlor-ayaklari-pm-evsonosp100b

Hele ki raf tipi hoparlörü stereo olarak kullanıyorsanız ayak konusu çok önemliymiş. Deneyerek öğrendim.

Kablo konusu göreceli bir iş. Duyma işi de kişiden kişiye değişen bir yeti olduğu için herkes farklı bir yorum yapabiliyor. Bazen de kişi duyduğu farklılıkları tanımlayamayıp bir fark duymadım diyebiliyor. Yada ilk başlarda önemsemediğiniz farklar için daha sonra kendinizi çok daha yüksek meblağlar veriyorken bulabiliyorsunuz.

Birde bazı kabloların gerçekten min 100 saat kadar yanması (kullanılması) lazım. Ben Black Rhodium Jive kabloları alırken Sigma Asım Bey önce kullanılmış test kablolarını gönderdi. Standart mediamarkt bakır kablosuna göre aradaki fark gerçekten çok büyüktü. Sesin önünden bildiğin bir perde kalktı. Kablodan almaya karar verince sıfır kablo gönderdi ve ses sıfır kabloda bildiğin çok daha kötü idi. Aynı kablonun yanmış ve yanmamışını deneme şansım olduğundan bu konunun ne kadar önemli olduğunu görmüş oldum.

Size tavsiyem o Supra kabloyu 2 ay sonra ilk kablonuz ile bir karşılaştırın. Eğer yine bir fark göremezseniz bu işe daha fazla para yatırmayın derim :-)

Bir de bazı farkları görmek için kaynağın iyi olması lazım. Maalesef radyo ve spotify gibi kaynaklarda aradaki farkları göremeyebilirsiniz. Flac yada orijinal cd'ler ile aradaki farkı daha iyi görebilirsiniz. Kaynak sıkıntınız varsa bana hdd gönderin kendi arşivimi sizinle paylaşayım. Yazdığınız radyolardan benzer müzik zevklerine sahip olduğumuzu düşünüyorum.

Bu arada her tarza uygun hoparlör pek yok gibi. En azından 1-2 bin TL fiyatındakiler olmuyor. Benim denediklerimden Polk Audio Rti serisi rock müzikler için daha iyi gibi geldi. Tizler daha az parlıyor ve baslar daha dinamik.


Bu mesaja 1 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @sdcvn
İ
7 yıl
Yarbay

Açıklamanıza teşekkür ..

Dediğiniz gibi kaynak çok güzelse zaten problem yok..DSD bir müzik dinledim gerçekten başka..

Bir de Gece saatleri mesela güneş battıktan 1 saat sonra o gece ortamında ses daha güzel?

Duvardan uzaklaştırdım..Toe in, dinleme alanına açı verdim ses güzel..

Ama işte her tarz müzk, her kanalda değişken ses alıyorum..Ne çok iyi ne çok kötü diyemiyorum..her tarza uygun istediğim için belki..

Ayak konusu, Hecoları elimle tutuyorum hiç tınlama, Wooperde hareket yok :) sanki gelen watt az, kıpraşmıyor bile..hani rezonans, salınım yok, olsa dediğiniz gibi ayakların sabit olması gerek..tabi etkisi olur..

Benim problemim sesi 30 seviyesinden (yamaha eksi -75 mutenden 60-50-30-40-20 yükseliyor nasıl mantıksa ) çok açınca biraz hissediyorum müziği ama o kadar ses te dışardan duyulsun istemiyorum..Kısık seste çok iyi dinleme alanım olmuyor

Haporlor almak sorun değil de işte ev ortamı, eşyalar, haporlorü çok aynatma imkanın yok her bir tek haporlörü1 metre kare alanda ancak konum değiştiriyorum..

Supra ply 2.0 5 metre aldım, 2,5 sağ-- 2,5 sol..Amfi konumu Tv sehpasının sağında olunca kablo eşit ama biri daha kısa kaldı...

Amfiyi tam Tv altına ilave bir ahsap kutu içine koyarsam haporlorlere dengeli olur..

Acaba Tam Tvnin ayakları altına bir düz ahşap kesip, amfiyi bunun altına koysam..Tv sinyallerinden bir etkileşim olur mu

Şuan Hecolardan ne memnun ne memnun değilim :D





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Mart 2017; 10:39:28 >


Bu mesajda bahsedilenler: @turuncu55
İ
7 yıl
Yarbay

Tek kablo ile bu Köprüleme nasıldır? Oksitlenme sebebi ile alttaki orta çıplak kablo sonradan problem oluşturur mu?
Kabloları 6 ayda 1 , 1 cm kesmek öneriliyor?? Kablo kalmaz ki o zaman :)

Veya bu ara köprüye basit bir ince 0,5 bakır kablo yapılsa olur mu?

< Resime gitmek için tıklayın >





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Mart 2017; 11:32:22 >
Bu mesaja 1 cevap geldi.
T
7 yıl
Yarbay
Konu Sahibi

Bu daha önce önerilen köprü yöntemi. Gayet güzel olmuş.



Eğer kablo sizin aldığınız gibi kalay kaplı ise oksitlenme pek olmuyor. O yüzden kablonun ucunu kesmenize gerek kalmaz.



Onun dışında amfiyi tv'nin altına koyabilirsiniz. Çok etkileneceğini düşünmüyorum. Birçoğumuzun sistemi bu şekilde zaten



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >


Bu mesajda bahsedilenler: @sdcvn
F
7 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: metedoruk

arkadaşlar merhaba 2 hafta önce aldığım zidoo x8 cihazımı satıyorum. cihazdan çok memnunum fakat ani gelişen işyeri ortaklığını almam nedeniyle nakit ihtiyacından dolayı satmaktayım. ayrıca yurtdışından geçen hafta aldığım siyah marantz sr5011 avr de satılıktır. kutusunda denemek için kullanılıp tekrar kutulanmıştır. ayrıca 1 ay önce alınmış faturalı garantili heco victa prime 252a siyah subwoofer de satılıktır. o da kutusunda sıfır.ayrıca heco victa prime 102 centerde var.

x8 aldığımda fiyat 109 dolardı. 400 tlye veririm
sr5011 toplam 3050 tlye maloldu bana türkiye fiyatı 6 milyar. aldığım fiyata veririm.
252a subwoofer ise 1000 tl olur.
hepsi 0 çiziksiz deneme amaçlı açılıp orjinal eksiksiz kutularındadır.
heco victa prime 102 centerde 400 olur
isteyen olursa pm atabilir.
birde heco victa prime 202 vardı onuda bugün arkadaşa sattım.
görmek isteyen trabzondaysa işyerime gelip görebilir.

Maşallah alıp kullandığınız her cihazı sıfır olarak satıyorsunuz fiyatıda statüsüde. Alıp kaç kere kullanıldığını siz bilirsiniz sonuçta burdaki insanlar yanınızda değildi. Aldım denedim kutusuna koydum muhabbeti artık herkesin ağzında niyeyse 2. El ürünler hep sıfır olmaya başladı artık.



< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaja 2 cevap geldi.
M
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: Fox90


quote:

Orijinalden alıntı: metedoruk

arkadaşlar merhaba 2 hafta önce aldığım zidoo x8 cihazımı satıyorum. cihazdan çok memnunum fakat ani gelişen işyeri ortaklığını almam nedeniyle nakit ihtiyacından dolayı satmaktayım. ayrıca yurtdışından geçen hafta aldığım siyah marantz sr5011 avr de satılıktır. kutusunda denemek için kullanılıp tekrar kutulanmıştır. ayrıca 1 ay önce alınmış faturalı garantili heco victa prime 252a siyah subwoofer de satılıktır. o da kutusunda sıfır.ayrıca heco victa prime 102 centerde var.

x8 aldığımda fiyat 109 dolardı. 400 tlye veririm
sr5011 toplam 3050 tlye maloldu bana türkiye fiyatı 6 milyar. aldığım fiyata veririm.
252a subwoofer ise 1000 tl olur.
hepsi 0 çiziksiz deneme amaçlı açılıp orjinal eksiksiz kutularındadır.
heco victa prime 102 centerde 400 olur
isteyen olursa pm atabilir.
birde heco victa prime 202 vardı onuda bugün arkadaşa sattım.
görmek isteyen trabzondaysa işyerime gelip görebilir.

Maşallah alıp kullandığınız her cihazı sıfır olarak satıyorsunuz fiyatıda statüsüde. Alıp kaç kere kullanıldığını siz bilirsiniz sonuçta burdaki insanlar yanınızda değildi. Aldım denedim kutusuna koydum muhabbeti artık herkesin ağzında niyeyse 2. El ürünler hep sıfır olmaya başladı artık.



Sağolun fox bey. 2. El dükanımda satın alanların yorumlarına bakabilirsiniz sıfır olup olmadığına dair. Sattığım fiyatlarında normal fiyatlarından yüzde 30 daha ucuz olduğunuda. Bilip bilmeden konuşmak sadece size değil ülkemize has bir durum ne yazık ki.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İ
7 yıl
Yarbay

Eleştiriniz haklı olabilir, ama Alıcı olarak Ölü fiyat verenlere ne demeli..ben şahsen yaşadım..

1 Haftalık ürün, satışa koydum, Türkiye, Magaza alım, Fautralı ürün..Arkadaşlar bana Amozon da daha ucuz dediler :)

Tamam dedim Amozondan Ucuza veriyorum..Dediler amozonda örnek 820 Tl..Eee ben zaten 800 Tl hadi 700 vereyim..

Yok dediler 600 gibi olursa alırız!!!!

Şimdi bu durum nedir, yani burada herkes forumdaş yazıyor çizyor yorum yapıyoruz, ama insanı afedersiniz . "saf" yerine koymak ta çok ayıp...

Ha dersiniz ben daha uygun 2nci el bakıyorum 500 Tl ye de bulup alırsınız..Ama 1000 Tl olan bir yeni ürüne 600 Tl vermeye kalkmak ta...neyse herkese saygılar diliyorum..

Bir de bu Amozonda Ucuz muhabbeti çıktı..Sanki Amozon Bakkal dükkanı hemen alıyorsunuz??? Ucuz ise Amozonda ordan alınır ama Türkiyeden Garantili alınmış bir cihaz Amozon üzerinden garantisiz cihazla karşılaştırılmamalı..farklı şeyler..





< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbul_s -- 19 Mart 2017; 16:14:38 >
Bu mesaja 2 cevap geldi.

Bu mesajda bahsedilenler: @Fox90
M
7 yıl
Yüzbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Eleştiriniz haklı olabilir, ama Alıcı olarak Ölü fiyat verenlere ne demeli..ben şahsen yaşadım..

1 Haftalık ürün, satışa koydum, Türkiye, Magaza alım, Fautralı ürün..Arkadaşlar bana Amozon da daha ucuz dediler :)

Tamam dedim Amozondan Ucuza veriyorum..Dediler amozonda örnek 820 Tl..Eee ben zaten 800 Tl hadi 700 vereyim..

Yok dediler 600 gibi olursa alırız!!!!

Şimdi bu durum nedir, yani burada herkes forumdaş yazıyor çizyor yorum yapıyoruz, ama insanı afedersiniz . "saf" yerine koymak ta çok ayıp...

Ha dersiniz ben daha uygun 2nci el bakıyorum 500 Tl ye de bulup alırsınız..Ama 1000 Tl olan bir yeni ürüne 600 Tl vermeye kalkmak ta...neyse herkese saygılar diliyorum..

Bir de bu Amozonda Ucuz muhabbeti çıktı..Sanki Amozon Bakkal dükkanı hemen alıyorsunuz??? Ucuz ise Amozonda ordan alınır ama Türkiyeden Garantili alınmış bir cihaz Amozon üzerinden garantisiz cihazla karşılaştırılmamalı..farklı şeyler..




Çok doğru söylüyorsunuz . Marantz sr5011 bugün alıcısı çıktı ciddi alıcıyım diyor. Biraz fiyat kırdım. Bana diyorki 2000 tl vereyim. Ya ürün 1 haftalık ürün. İade etme hakkım var. Kargo ücreti 60 80 yuro arası tutuyor. İade etsem zararım 150 tl falan. Ama uğraşmak istemiyorum.



< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

F
7 yıl
Binbaşı

quote:

Orijinalden alıntı: sdcvn

Eleştiriniz haklı olabilir, ama Alıcı olarak Ölü fiyat verenlere ne demeli..ben şahsen yaşadım..

1 Haftalık ürün, satışa koydum, Türkiye, Magaza alım, Fautralı ürün..Arkadaşlar bana Amozon da daha ucuz dediler :)

Tamam dedim Amozondan Ucuza veriyorum..Dediler amozonda örnek 820 Tl..Eee ben zaten 800 Tl hadi 700 vereyim..

Yok dediler 600 gibi olursa alırız!!!!

Şimdi bu durum nedir, yani burada herkes forumdaş yazıyor çizyor yorum yapıyoruz, ama insanı afedersiniz . "saf" yerine koymak ta çok ayıp...

Ha dersiniz ben daha uygun 2nci el bakıyorum 500 Tl ye de bulup alırsınız..Ama 1000 Tl olan bir yeni ürüne 600 Tl vermeye kalkmak ta...neyse herkese saygılar diliyorum..

Bir de bu Amozonda Ucuz muhabbeti çıktı..Sanki Amozon Bakkal dükkanı hemen alıyorsunuz??? Ucuz ise Amozonda ordan alınır ama Türkiyeden Garantili alınmış bir cihaz Amozon üzerinden garantisiz cihazla karşılaştırılmamalı..farklı şeyler..




Birşey 2. else 2. eldir hakkı ederi neyse o istenmeli o verilmelidir. Ben cihazlarını satan arkadaşın sattıklarıyla ilgilenmiyorum zaten hatta şuan hiçbir arayışımda yok. Aldığım cihazların hepsini sıfır aldım.

Nasıl ki 2. el bir ürüne sıfır fiyat isteniyorsa ve buna tepki gösteriyorsak, bir ürüne hakkı ederinin altında değer biçenlere de gösteriririz sizde kendi yaşadığınız konuda haklısınız.

Benim dikkat çekmek istediğim nokta, gördüğüm her 2. el cihaz hep sıfır herkes sıfır kutusunda kullanılmadı diyor. Bu cihazları kim kullanıyor merak ediyorum bu söylem çok ciddi oranda arttı ve istenen fiyatlarda sıfır fiyatı. Adam kendi cihazına nekadar istediği beni ilgilendirmez de genel bir kullanılmış ürünleri kullanılmammış gibi gösterme furyası başladı buna üzülüyorum. Yoksa arkadaşın sattığı cihazların sıfırı nedir nekadardır hiç açıp bakmadım bile benim kurulduğum taraf sıfır söylemi.


Bu mesaja 1 cevap geldi.