106 ekran lcd tv sahibiyim.tv de sadece bir tane hdmi girisi var.var olan hdmi girisini philips dvd player icin kullaniyorum.hd destekli ekran kartimi hdmi ile lcd tv ye bagladim ve oyunlar cok daha zevkli hale geldi(1080p goruntu kalitesi cok iyi).sorunum lcd tv de sadece bir tane hdmi girisi olmasi.ikide bir kabloyu dvd playerden cikarip pc ye takmam gerekiyor, bu da cok zahmetli oluyor.hdmi donusturucu ile pcden gelen kablonun bir ucunu vga olarak lcd tve ye takarsam oyunlarda ve 1080p filmlerde goruntu kalitesi duser mi?siz ne yapmami tavsiye edersiniz?
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.
DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.
Üye Ol Şimdi DeğilÜye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.