Arama butonu
Bu konudaki kullanıcılar: 1 misafir
2
Cevap
546
Tıklama
0
Öne Çıkarma
HDMI ve VGA baglantisi
M
17 yıl (93 mesaj)
Çavuş
Konu Sahibi

106 ekran lcd tv sahibiyim.tv de sadece bir tane hdmi girisi var.var olan hdmi girisini philips dvd player icin kullaniyorum.hd destekli ekran kartimi hdmi ile lcd tv ye bagladim ve oyunlar cok daha zevkli hale geldi(1080p goruntu kalitesi cok iyi).sorunum lcd tv de sadece bir tane hdmi girisi olmasi.ikide bir kabloyu dvd playerden cikarip pc ye takmam gerekiyor, bu da cok zahmetli oluyor.hdmi donusturucu ile pcden gelen kablonun bir ucunu vga olarak lcd tve ye takarsam oyunlarda ve 1080p filmlerde goruntu kalitesi duser mi?siz ne yapmami tavsiye edersiniz?

DH forumlarında vakit geçirmekten keyif alıyor gibisin ancak giriş yapmadığını görüyoruz.

Üye olduğunda özel mesaj gönderebilir, beğendiğin konuları favorilerine ekleyip takibe alabilir ve daha önce gezdiğin konulara hızlıca erişebilirsin.

Üye Ol Şimdi Değil



K
17 yıl (4797 mesaj)
Binbaşı

benim gibi hdmı çoklayıcı alacaksın ,vga baglantı digital sinyal taşımaz


Bu mesaja 1 cevap geldi.
S
17 yıl (189 mesaj)
Teğmen

hdmi çoklayıcı almanı tavsiye ederim, yazıcıoğlunda baya biçeşit var.



DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.