Ben Plazma TV aldım Bilgisayarı TV'ye bağlayacağım.DVI çıkışlı bilgisayardan HDMI çıkışlı TV'ye bağlayacağım.(ses için ayrı bir kablom var uzun onu sese bağlayacağım) HDMI girişi var oradan bağlayacağım Monitör Girişi yok TV'de Ürünlere bakarken internette,bildiklerimi unutmaya başladım.Uçların erkek mi dişi mi olduğunu karıştırıyorum HDMI'larda linkte görünen HDMI kablonun ucu dişi değil mi?Her yerde erkek yazıyor da bu uçlara kafam karışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinkose -- 15 Kasım 2010; 13:10:23 >
ben aldım 10 metre HDMI kablo bilgisaayrı TV'ye bağladım harika artık HD mkv filmleri 106 ekran TV farkıyla izleyebiliyorum .Görüntü de harika 10m olmasına rağmen
S-Link aldım 10metre 40 TL fln S-Link kablonun kenarları mavi şeritlerle kaplı sert bir şey Aynı S-Link'ten ses kablosu da aldım 10metre ses sorununuda çözdüm güzel oldu :)
Bilgisayarı TV'ye bağlayacağım.DVI çıkışlı bilgisayardan HDMI çıkışlı TV'ye bağlayacağım.(ses için ayrı bir kablom var uzun onu sese bağlayacağım)
HDMI girişi var oradan bağlayacağım Monitör Girişi yok TV'de
Ürünlere bakarken internette,bildiklerimi unutmaya başladım.Uçların erkek mi dişi mi olduğunu karıştırıyorum HDMI'larda
linkte görünen HDMI kablonun ucu dişi değil mi?Her yerde erkek yazıyor da bu uçlara kafam karışıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erkinkose -- 15 Kasım 2010; 13:10:23 >